ABOUT IMAGE

Image consultancy voor particulier, zowel groep als individueel, man als vrouw

About Image voor uiterlijke presentatie door kleur, stijl, kleding en imago voor u als particulier.

Bij About Image kunt u als particulier terecht voor diverse adviezen en diensten op het gebied van uiterlijke presentatie door kleur, kleding, stijl en imago. Wij bieden u als particulier diverse individuele adviezen, groepsadviezen, diensten en leuke interactieve workshops op het gebied van kleur, stijl, kleding en imago.

Waarom kiezen als particulier voor een advies door About Image?

Voor u als particulier, man en vrouw, bieden wij de hier volgende individuele adviezen en diensten aan:

Groepsadviezen particulier tot 4 personen

Wij geven de volgende groepsadviezen particulier op de locatie van About Image in Amstelveen óf bij u aan huis/eigen locatie:

Workshops voor groepen particulier vanaf 2 personen op diverse workshoplocaties kleuradvies Amsterdam, kleuradvies Amstelveen en kleuradvies Utrecht of kleuradvies op uw eigen locatie:

particulier krijgt handige kleurenkaartje bij workshop kleuradvies voor kleine of grote groep

I Love workshops, lady’s only!

Onze I Love workshops” zijn perfect als bijvoorbeeld leuk, verrassend en interactief deel van uw vrijgezellendag of vrijgezellenfeest, uw vriendinnendag, uw verjaardag, de reünie van uw jaarclub en als zakelijke workshop voor groep vanaf 10 personen, lady’s only. De workshops worden altijd in overleg met u op maat samengesteld.

Particulier met je eigen groep doe de I love Fashion workshop

Investeer in uzelf en uw uiterlijke presentatie voor meer succes, zowel zakelijk als privé!

About Image, Amstelveen, is hét adviesbureau voor uiterlijke presentatie door kleur, stijl, kleding en imago.  Al 10 jaar gevestigd in Amstelveen. Wij bieden zowel individueel kleur, stijl, kleding en imagoadvies als advies voor groepen, personal shopperservice, gaderobeplanning met gaderobecheck en leuke interactieve workshops, ook speciaal voor uw vrijgezellenfeest, vrijgezellendag, vriendinnendag, moeder-dochterdag en meer. Dit doen wij voor particulieren en particuliere groepen door Randstad en ook daar buiten, leuk & nuttig om te doen.

Voor informatie en reserveringen voor u als particulier : bel 06-20417381 en vraag naar Shirley of vul het contactformulier in.