ABOUT IMAGE

Workshops voor bedrijven en zakelijke groepen door About Image

Workshops voor zakelijke groepen en bedrijven:het aanbod door About Image

workshop voor zakelijke groepen en bedrijven door About Image Amstelveen het adviesbureau voor uiterlijke presenatie

zakelijke workshops voor bedrijven en zakelijke groepen

 

Maatwerk, afgestemd op uw specifieke wensen en het bedrijf

About Image stelt graag in overleg met u een zakelijke workshop “op maat” samen, afgestemd op uw specifieke wensen van uw bedrijf, afdeling of organisatie. De workshops voor bedrijven en zakelijke groepen van About Image kunnen goed met elkaar gecombineerd worden en zijn ook toepasbaar als interactief onderdeel op uw bedrijfspresentatie, bedrijfsevenement of bij partnerprogramma’s. Elk mens is uniek, elk bedrijf is uniek, elke workshop door About Image is uniek!

Tarief & locatie van de zakelijke workshops van About Image

De zakelijke interactieve workshops op het gebied van uiterlijke presentatie door kleur, stijl, kleding en imago worden op maat samengesteld in overleg met en naar wens van de opdrachtgever. De kosten zijn mede afhankelijk van aantal deelnemers, locatie en duur. De workshops kunnen op goed bereikbare centraal gelegen locaties worden gegeven in onder andere Almere, Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Schiphol, Utrecht, Leiden, Rotterdam of incompany.

Goedgeklede en verzorgde werknemers; het visitekaartje van elk bedrijf

Goedgeklede en verzorgde werknemers stralen meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Dit geeft een goede eerste indruk over de kwaliteit en professionaliteit van uw bedrijf of organisatie en draagt bij aan uw succesvolle bedrijfsimago. Investeer in uzelf, uw personeel en/of collega’s en doe een of meerdere van de zakelijke workshops bij About Image.

Voor informatie en reserveringen betreft workshops voor zakelijke groepen en bedrijven: bel 06-20417381 en vraag naar Shirley of vul het contactformulier in.