ABOUT IMAGE

Spiegeltraining, workshop over u en hoe andere u zien voor bedrijven en zakelijke groepen

Spiegeltraining de workshop over: wie ben ik, wie wil ik zijn en hoe zien anderen mij?

Spiegeltraining: wat is uw beoogde uitstraling: wereldvrouw/wereldman, topvrouw/topman, wereldwijs
Heeft u die beoogde uitstraling ook?

Wat zegt de spiegel?
Spiegelbeeldig
Spiegelen
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….

workshop Spiegeltraining voor zakelijke groepe en bedrijven door About Image_bedrijven_About Image Amstelveen

Hoe bereikt u de door u beoogde uitstraling?

De vraag is: hoe kunt u de door u beoogde uitstraling van wereldvrouw/wereldman, topvrouw/topman of wereldwijs bereiken? Tijdens deze interactieve workshop krijgt u letterlijk een spiegel voor. U spiegelt uzelf met de hulp/gebruik van uw collega’s, de anderen.

Zij zijn uw spiegel: hoe zien zij u? Wij geven vervolgens kort individueel advies. Hoe bereikt u met de juiste zakelijke kleding, uw “True Colours” en uw persoonlijke stijl het beoogde resultaat: de uitstraling van een wereldvrouw/wereldman. En wie is uw grote voorbeeld van een wereldvrouw /wereldman, topvrouw/topman en wereldwijs?

 

Tarief & locatie van de workshop Spiegeltraining

De workshop Spiegeltraining is speciaal voor zakelijke groepen en bedrijven. De workshop wordt op maat samengesteld en is naar wens van de opdrachtgever & doelgroep aan te passen. De workshop is interactief en kan worden gegeven op diverse centraal gelegen workshop locaties in de Randstad zoals o.a. Amstelveen, Amsterdam, Almere, Utrecht, Maarssen, Den Haag, Leiden, Zaanstad of incompany in overleg. Elk mens is uniek, elk bedrijf is uniek, elke workshop is uniek. Het tarief van de workshop Spiegeltraining is op aanvraag.

spiegeltraining over uitstraling, positief zelfbeel en het beoogde zakelijke imago

 

Ga voor de workshop Spiegeltraining en voor de 1ste indruk die werkt!

Goedgeklede en verzorgde werknemers stralen meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Dit geeft een goede eerste indruk over de kwaliteit en professionaliteit van uw bedrijf of organisatie en draagt bij aan uw succesvolle bedrijfsimago. Steeds meer bedrijven en zakelijke groepen gaan voor de workshop Spiegeltraining over wie ben ik, wie wil ik zijn en hoe zien anderen mij, door About Image, uw bedrijf ook?

Voor informatie en reserveringen voor de workshop Spiegeltraining bel 06-20417381 en vraag naar Shirley of vul het contactformulier in.