ABOUT IMAGE

Workshop uiterlijke presentatie en personal branding voor bedrijven, zakelijke groepen en Zzp’ers

Uiterlijke presentatie & personal branding workshop; de workshop over de beste versie van uzelf.

Bij tal van gelegenheden moet u uzelf presenteren in stijl, zoals op een beurs, bij een netwerkbijeenkomst of een verkoopgesprek. Welke kledingstijl kiest u dan: uw eigen stijl of past u zich aan de gelegenheid en uw gesprekspartners/klanten aan? Laat u al de beste versie van uzelf zien of kan het beter door een goede uiterlijke presentatie en personal branding?

mode blauwe pakken_zakelijke kleding_mannen_uiterlijke presenatie 2015_About Image Amstelveen

Workshop uiterlijke presentatie & personal branding voor de beste versie van uzelf!

U wilt toch ook:

  • de juiste eerste indruk maken in elke situatie?
  • een krachtige elevator pitch hebben?
  • een sterk merk zijn?
  • meer naamsbekendheid hebben?
  • meer succes hebben en dat ook uitstralen?
  • meer klanten hebben?
  • meer opdrachten krijgen?
  • meer geld verdienen?
  • meer voldoening halen uit uw bedrijf en/of werkzaamheden

workshop uiterlijke presenatie en personal branding door About Image

Tarief & locatie van de workshop uiterlijke presentatie & personal branding workshop

De workshop wordt op maat samengesteld en is naar wens van de opdrachtgever & doelgroep aan te passen. De workshop is interactief zeker niet bestemd voor grijze muizen en kan worden gegeven op diverse centraal gelegen workshop locaties in de Randstad zoals o.a. Amstelveen, Amsterdam, Almere, Utrecht, Maarssen, Den Haag, Leiden, Zaanstad of incompany in overleg. Elk mens is uniek, elk bedrijf, groot of klein, multinational of Zzp’ers is uniek, elke workshop is uniek. Het tarief van deze workshop is op aanvraag.

De beste versie van jezelf door uiterlijke presentatie en personal brandingladress-zakelijke-kledingstijl-about-image-uiterlijke- presentatie - en - personal - branding

Met dank aan ladress; www.ladress.nl

Ga voor de workshop uiterlijke presentatie en personal branding: succes verzekert!

Goedgeklede en verzorgde werknemers stralen meer zelfvertrouwen en meer professionaliteit uit. Steeds meer bedrijven en zakelijke groepen gaan voor de workshop uiterlijke presentatie en personal branding door About Image, uw bedrijf ook, groot of klein, Zzp’er of multinational? Investeer in uzelf, uw personeel en/of collega’s en doe samen de workshop door About Image.

Voor informatie en reserveringen voor de workshop uiterlijke presentatie en personal branding: bel 06-20417381 en vraag naar Shirley of vul het contactformulier in.