About Image Amstelveen, adviesbureau voor uiterlijke presentatie sinds 2006 

About Image Amstelveen, adviesbureau voor uiterlijke presentatie door kleur, stijl, kleding en imago. Shirley Tdlohreg, imago styliste en personal shopper is de eigenaresse van About Image Amstelveen. Shirley Tdlohreg, onderscheidt haarzelf al vanaf de start in 2006 door haar unieke aanpak. Want About Image is geen doorsnee adviesbureau voor uiterlijke presentatie. Dare2bedifferent is dus het motto. Vakkennis, lange ervaring, professionaliteit, passie en liefde voor haar vak van imago styliste en personal shopper. Dit in combinatie met goede service zijn haar uitgangspunten.

About-Image-shirley-tdlohreg-personal-shopper-mago-styliste-amstelveen-amsterdam-utrecht-haarlem-kleuradvies-imago-advies

Shirley geeft tijdens kleuradvies uitleg over de afterdrapes aan klant.


About Image Amstel
veen is geen dertien-in-één-dozijn adviesbureau voor uiterlijke presentatie.

Ben je op zoek naar een professioneel kleuradvies, stijladvies en kledingadvies, de presentatie voor zakelijke netwerk evenement of je bedrijvendag over uiterlijke presentatie ? Een leuke interactieve workshop, zoals de workshop I Love Fashion voor je eigen besloten groep, ladies only. Je hebt beslist geen zin in het welbekende saaie kleuradvies. Of de zoveelste 13-in-een-dozijn presentatie over de zakelijke dresscode of de geijkte workshop stijladvies en kledingadvies? Je zoekt en je wilt iets anders, iets leuks en iets unieks? Dan bent je bij About Image Amstelveen en Shirley Tdlohreg  aan het goede adres. Zij heeft sinds 2006 ruim 2100 individuele adviezen en ruim driehonderd workshops geven. Benieuwd wat About Image voor jou persoonlijk, je bedrijf of je organisatie kan betekenen? Bel dan 06-20417381 voor het maken van een afspraak en voor informatie met Shirley of vul het contactformulier in.


Fashion is what you buy and style is what you do with it!

Mijn passie en liefde voor het vak van image styliste en personal shopper is mijn uitgangspunt. Want iedereen is mooi en echte schoonheid zit vanbinnen. Ik haal je schoonheid er uit en ik leer je hoe jij dat zelf kunt doen. Namelijk onder andere met de juiste kleding, passend bij je persoonlijke smaak en stijl. En met de goede maat en pasvorm, kleur gebaseerd op je unieke “True colours” zie ook jij er dus mooi, leuk en altijd goed uit. Het maakt niet uit of je dik of dun, lang of klein, donker, blank of getint bent. Het maakt wel uit welke kleding, welke kleuren en welke stijl je kiest.

Shirley-Tdlohreg-Imago styliste en personal shopper About Image

Nieuwe uitdagingen voor  2020 betreft stichting Back To Life

Mijn grote wens om stichting Back To Life op te richten is uitgekomen. Sinds 7-11-2019 ben ik de trotse voorzitter van de stichting Back To Life. Speciaal voor vrouwen die borstkanker hebben of gehad hebben en na lange herstelperiode en re-integratie wel een “nieuwe look” kunnen gebruiken. De stichting BTL  gaat dit in de vorm van Back to life workshop kleuradvies en/of  Back to life workshopkleuradvies en stijladvies gratis aanbieden. Dit aan die vrouwen die na diagnose het bijbehorende behandelingstraject weer op de weg terug zijn, dus back to life. Dit gratis aangeboden door stichting Back To Life en in kleine groepen. Hierover meer over op de pagina Stichting Back to Life en op de blog van About Image.

stichting-Back- To-Life_vrouwen_borstkanker-back-to-life-hulp-avies

Helpende handen gevraagd voor stichting Back To Life

Wil je ook je steentje bijdragen, helpende handen en donaties, klein of groot zijn van harte welkom. Om de stichting Back To Life een goede start te kunnen geven  organiseert About Image samen met andere partijen het fundraising en netwerkevent 3.0. De opbrengst van deze avond gaat geheel naar stichting Back To Life zodat de stichting haar missie kan uitvoeren en hiermee een goede start te maken. Binnenkort hier meer over op de website van stichting Back To Life. www.stichtingbacktolife.nl