About Image Amstelveen, adviesbureau voor uiterlijke presentatie sinds 2006 

About Image Amstelveen, adviesbureau voor uiterlijke presentatie door kleur, stijl, kleding en imago. Shirley Tdlohreg, imago styliste en personal shopper is de eigenaresse van About Image Amstelveen. Shirley Tdlohreg, onderscheidt haarzelf al vanaf de start in 2006 door haar unieke aanpak. About Image is geen doorsnee adviesbureau voor uiterlijke presentatie, dare2bedifferent is haar motto. Vakkennis, lange ervaring, professionaliteit, passie en liefde voor haar vak van  imago styliste en personal shopper in combinatie met goede service zijn haar uitgangspunten.

About Image Amstelveen is geen dertien-in-één-dozijn adviesbureau voor uiterlijke presentatie.

Ben je op zoek naar een professioneel kleuradvies, stijladvies en kledingadvies, de presentatie voor zakelijke netwerk evenement of je bedrijvendag over uiterlijke presentatie ? Een leuke interactieve workshop, zoals de workshop I Love Fashion voor je eigen besloten groep, ladies only. Je hebt beslist geen zin in het welbekende saaie kleuradvies, de zoveelste 13-in-een-dozijn presentatie over de zakelijke dresscode of de geijkte workshop stijladvies en kledingadvies? Je zoekt en je wilt iets anders, iets leuks en iets unieks? Dan bent je bij About Image Amstelveen en Shirley Tdlohreg zeg maar Shirley, aan het goede adres. About Image heeft sinds 2006 ruim 2000 individuele adviezen en ruim driehonderd workshops geven. About Image-Amstelveen_Shirley-Tdlohreg_adviesbureau-voor-uiterlijke-presentatie_kleuradvies_kleuranalyse_image_consultancy_workshops_diensten-en-adviezen_bedrijven_particulieren-Amstelveen-imago-styliste

Fashion is what you buy and style is what you do with it!

Mijn passie en liefde voor het vak van image styliste en personal shopper is mijn uitgangspunt. Want iedereen is mooi en echte schoonheid zit vanbinnen. Ik haal je schoonheid er uit en ik leer je hoe jij dat zelf kunt doen. Met de juiste kleding, passend bij je persoonlijke smaak en stijl. En met de goede maat en pasvorm, kleur gebaseerd op je unieke “True colours” zie ook jij er mooi, leuk en altijd goed uit. Het maakt niet uit of je dik of dun, lang of klein, donker, blank of getint bent. Het maakt wel uit welke kleding, welke kleuren en welke stijl je kiest.

Nieuwe uitdagingen voor herfst/winter 2019 en 2020

Mijn grote wens is oprichten van stichting Back to  Life in 2019 komt uit. Dit voor vrouwen die borstkanker hebben of gehad hebben en na lange herstelperiode en re-integratie wel een “nieuwe look” kunnen gebruiken. De stichting gaat dit in de vorm van workshops kleuradvies en /of  workshops kleuradvies en stijladvies gratis aanbieden aan die vrouwen in kleine groepen. Hierover meer over op de pagina Stichting Back to Life en op de blog van About Image. Wil je ook je steentje bijdragen, helpende handen en donaties, klein of groot zijn van harte welkom.

Feest want About Image bestaat 13 jaar 16-02-2016 – 16-02-2019

Dit viert About Image met de blog het begin/I have a dream en speciale acties. In november 2019 organiseert About Image samen met andere partijen een groot event. De winst gaat naar stichting Back to life zodat de stichting haar missie kan uitvoeren. Lees daar meer over op de blog van About Image, op de website van About Image. En binnenkort ook op de website van Stichting Back to Life. Ideeën, suggesties of vragen?

Bel dan 06-20417381 voor het maken van een afspraak of meer informatie of vul het contactformulier in.