Loading...
About Image Amstelveen2019-01-06T20:58:56+00:00

About Image Amstelveen, het adviesbureau voor uiterlijke presentatie sinds 2006 en Shirley Tdlohreg

About Image Amstelveen, het adviesbureau voor uiterlijke presentatie door kleur, stijl, kleding  en imago. Shirley Tdlohreg, de eigenaresse van About Image Amstelveen onderscheidt zich al vanaf de start in 2006 door haar unieke aanpak. About Image is geen doorsnee adviesbureau voor uiterlijke presentatie, dare2bedifferent is haar motto. Vakkennis, lange ervaring, professionaliteit, passie en liefde voor haar vak van  imagostyliste en personal shopper in combinatie met goede service zijn haar uitgangspunten.

About Image Amstelveen is geen dertien-in-één-dozijn adviesbureau voor uiterlijke presentatie.

Ben je op zoek naar een professioneel kleuradvies, stijladvies, kledingadvies, de presentatie voor zakelijke netwerk evenement of je bedrijvendag? Een leuke interactieve workshop, zoals de workshop I love Fashion voor je eigen besloten groep, ladies only. Het True colour business kleuradvies als onderdeel van training voor verkoop consultants B2Bmarkt? Je hebt beslist geen zin in het welbekende saaie kleuradvies, de zoveelste 13-in-een-dozijn presentatie over de zakelijke dresscode of de geijkte workshop stijladvies en kledingadvies? Je zoekt en je wilt iets anders, iets leuks en iets unieks? Dan bent je bij About Image Amstelveen, zeg maar Shirley, aan het goede adres.

About Image-Amstelveen_Shirley-Tdlohreg_kleuradvies_kleuranalyse_aan-het-werk tijdens true colour kleuradvies

Fashion is what you buy and style is what you do with it!

Over About Image Amstelveen en mijn passie en liefde voor het vak van image consultant en personal shopper is mijn uitgangspunt. Want iedereen is mooi en echte schoonheid zit van binnen. Ik haal je schoonheid er uit en ik leer je hoe. Met de juiste kleding, passend bij je persoonlijke smaak en stijl. En met de goede maat en pasvorm, kleur gebaseerd op je unieke “True colours” zie ook jij er mooi, leuk en altijd goed uit. Het maakt niet uit of je dik of dun, lang of klein, donker, blank of getint bent. Het maakt wel uit welke kleding, welke kleuren en welke stijl je kiest.

Nieuwe uitdagingen voor 2019.

Mijn grote wens is oprichten van stichting Back to  Life in 2019.  Dit voor vrouwen die borstkanker hebben of gehad hebben en na lange herstelperiode en re-integratie wel een “nieuwe look” kunnen gebruiken. De stichting gaat dit in de vorm van workshops kleuradvies en /of  workshops kleuradvies en stijladvies gratis aanbieden aan die vrouwen in kleine groepen. Hierover meer over op de pagina Stichting Back to Life website van About Image. In nieuwsbrief Winter 2018/2019 van About Image en oprichting Schting Back to Life.Wil je ook je steentje bijdragen, helpende handen en donaties, klein of groot zijn van harte welkom.

Ideeën, suggesties of vragen? Bel 06-20417381 of  stuur je mail naar shirley@aboutimage.nl