Onder constructie

Het aanbod van adviezen en diensten About Image

Bij About Image, image consultancy kun je terecht voor adviezen en diensten op het gebied van uiterlijke presentatie zoals:

 • Individueel imago advies voor een goede uitstraling en een eerste indruk die werkt.
  Dit zodat jij die nieuwe baan volgende keer wel krijgt en dus geen promotie meer misloopt. Je hoeft niet aan een tv show mee te doen voor een make-over!
 • Winkelen met personal shopper  voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het kopen van de juiste nieuwe kleding. Of dit nu voor je nieuwe baan is of voor de bruiloft van je beste vriendin er leuker uitzien met een beetje hulp.
 • Garderobecheck met garderobecheck aan huis als je kledingkast nodig moet worden opgeruimd. Je kunt s ’morgens niets vinden om aan te trekken en daarom draag je vaak dezelfde kleding draagt.
 • True colour kleuradvies als jij regelmatig hoort van anderen dat jij er bleek of vermoeid uitziet waarschijnlijk omdat jij de verkeerde kleuren draagt.
 • Stijladvies als jij veel miskopen hebt of regelmatig ouder wordt geschat dan je bent omdat je kleding gedateerd is en je figuur niet meer flatteert.
 • I Love Colour workshop met kleuradvies 3.0 lady’s only inclusief kleuranalyse en gratis kleurenkaartje.
  Als interactief onderdeel van je vrijgezellenfeest, vriendinnendag of reünie van je jaarclub, zo leuk om samen te doen. Leuk en nuttig, ontdek welke kleuren het beste bij jou passen en waarom.
 • I Love Fashion workshop met stijladvies 3.0 inclusief figuuranalyse en stijltips per figuurtype, lady’s only.
  Leuk en nuttig als interactief onderdeel van je vrijgezellenfeest, reünie van je jaarclub of je vriendinnendag. vanaf nu “Dress to impress”dus geen miskopen meer voor jou!

Het aanbod van adviezen en diensten van voor zakelijke groepen en bedrijven.

Als ondernemer, leidinggevende of manager weet je dat een goede uiterlijke presentatie erg belangrijk is voor een eerste indruk die dus werkt. Op basis van je uiterlijke presentatie en je stem en hetgeen je zegt vormen anderen zich dus een beeld van jou, je personeel en/of collega’s en daarmee van jouw bedrijf. About Image en Shirley Tdlohreg kunnen jou en je personeel of collega’s daar bij van dienst zijn en adviseren?

 

Bel 06-20417381 voor informatie en reserveringen of vul het contactformulier in.