Avonturen van personal shopper Shirley 

Kant aan je broek en geen Laura Ashley kleding; winkelen met je eigen personal shopper!

Avonturen personal shopper Shirley en mevrouw B. uit het Gooi. Het moet in 2009 zijn geweest ergens in juli als ik word ik gebeld door de heer van B. uit het Gooi. Hij wil zijn vrouw graag verrassen met kledingbudget en de personal shopper cadeaubon voor haar vijftigste verjaardag. Ik bel hem terug voor het intakegesprek betreft zijn vrouw. Hij vertelt mij dat zijn vrouw bijna nooit nieuwe kleding koopt voor haarzelf. Daarom wil hij haar als verrassing een budget geven zodat zij mooie leuke kleding kan gaan kopen samen met mij.  Ik stuur de personal shopper cadeaubon samen met de factuur per post naar huisadres van de heer B. zoals afgesproken.

De voorkeur van de heer B. voor Laura Ashley kleding voor mevrouw B.

Tijdens het intake gesprek vertelt de heer van B. mij dat hij zelf van Laura Ashley kleding mooi vindt. Echter zijn vrouw vindt dat Laura Ashley kleding niet mooi. Ik vertel de heer B. dat ik tijdens het intakegesprek met zijn vrouw ga kijken wat zij leuk vindt en zij graag zou willen dragen en zou willen kopen.

Het intakegesprek met mevrouw B. die niet van Laura Ashley kleding houdt.

Ik ga op zaterdag volgens gemaakte afspraak naar de heer en mevrouw van B. bij hun thuis. Mevrouw van B. blijkt niet heel blij te zijn met haar personal shopper cadeaubon. Zij heeft de factuur gevonden. Nu is zij bang dat de heer van B. mij speciaal als personal shopper heeft ingehuurd om met haar vooral Laura Ashley kleding te gaan kopen. Tijdens het intakegesprek met mevrouw B. ik leg aan haar uit dat wij samen dus zonder haar man gaan shoppen. Wij gaan opzoek naar kleding die zij mooi vindt en bij haar past. Zijzelf bepaalt wat zij uiteindelijk komt en ik geef waar nodig kledingkoopadvies en styling tips.

personal-shopper-Laura-Ashley-avonturen-personal-shopper-shirley-tdlohreg-About-Image  avonturen-personal-shopper-shirley-tdlohreg-about-image-geen-Laura-Ashley-kleding-wel-kant-aan-je-broek

Winkelen met je eigen personal shopper Shirley in Utrecht.

We gaan samen naar Utrecht en na enige terughoudendheid gaat mevrouw B. helemaal los. Het is uitverkoop en ik zoek in de eerste winkel drie leuke setjes uit die mevrouw van B. onderling ook nog kan combineren. Twee van de drie setjes koopt ze en ook nog een leuk casual jurkje met bijpassende ketting en zomerschoenen. Bij de Bijenkorf kopen we samen nog een leuk spijkerjack. Ook nog een vrolijk gekleurd jurkje in A-lijn model omdat het jurkje ideaal is voor haar figuur en haar prachtig staat. Na korte theepauze gaan we naar Hunkemöller voor mooie lingerie en corrigerend ondergoed, broekje met lange pijpen met kant dat haar super slank maakt, voor onder haar mooie nieuwe jurk.

Er veel leuker uitzien met een beetje hulp

Twee weken later op dinsdagochtend spreken wij af bij V&D in Amstelveen. Ik zoek nog 2 leuke setjes uit en een aantal leuke T-shirts en hemdjes passend bij het kleurenseizoen van mevrouw B. Zij past alles terwijl ik nog paar leuke zomerschoenen uitzoek en een bijpassende tas. Zij rekent alles af.  Dan gaan wij als slot van deze avonturen personal shopper Shirley, ik dus, ter afsluiting samen nog één keer thee te drinken, dit keer met een lekker taartje erbij.

De nieuwe mevrouw B met goede afloop van de avonturen van personal shopper Shirley

Mevrouw B. is in korte tijd veranderd. Zij straalt en heeft haar pas gekochte spijkerbroek met een vrolijke gebloemde blouse aan. Haar haren zijn geverfd in middelblond, dus geen grijzen lokken meer. Ook zijn haar haren geknipt in een vlot en kort model. Zij is licht opgemaakt, mascara, een licht roze lip-gloss en haar wenkbrauwen zijn in model geëpileerd. Lachend zegt ze: “Shirley, ik ben blij dat wij samen hebben gewinkeld, maar de volgende keer ga ik alleen winkelen. Dank je wel voor al je adviezen en je stijltips, ook namens mijn man.” Blij en tevreden kijk ik terug met mevr. B. en in 2018 schrijf de blog avonturen Personal shopper Shirley en mevrouw B. Wil jij ook winkelen met je eigen personal shopper er veel leuker uitzien met een beetje hulp?

Volg About Image en Shirley Tdlohreg op:

twitter_About-Image_Shirley-Tdlohregshirley-tdlohreg_linkedin_About-Image-avonturen-van-personal-shopper_imago-stylisteavonturen-van-personal-shopper_blog_About-Image

Voor informatie, aanvragen offerte en reserveren bel 06-20417381 of vul het contactformulier in