Welkom op de contact About Image Amstelveen het adviesbureau voor uiterlijke presentatie de contactpagina About Image.

Wil jij meer informatie over wat About Image, Shirley Tdlohreg dus voor je kan betekenen? Wil je een afspraak maken voor persoonlijk of zakelijk advies. Of een offerte aanvragen voor één of meerdere van de leuke en nuttige zakelijke workshops. Wil je een superleuke en trendy workshop als onderdeel van je vrijgezellenfeest, reünie jaarclub of teambuilding bedrijfsuitje, ladys only? Bel mij, Shirley dan a.u.b. voor het maken van een  afspraak of voor aanvraag offerte op 06-20417381 Of vul het onderstaande contactformulier in of stuur mail naar shirley@aboutimage.nl S.v.p. met je telefoonnummer dan kan ik, Shirley imago consultant en personal shopper van About Image je eventueel terug bellen. 

Nieuw wekelijkse blog door Shirley Tdlohreg, About Image

Sinds kort heeft About Image een blog met wekelijks een nieuw item zoals over  de avonturen van Shirley als personal shopper, tips voor uiterlijke presenatie bij zakelijke afspraken en het begin van About Image in 2006 en mijn grote wens voor 2019  I have a dream, have a dream. Dromen geven hoop en komen uit als je er moeite voor doet. Momenteel bezig met bij elkaar zoeken en vinden van bestuur van op te richten stichting back to Life. En het plannen van een groot event in september voor  vrouwen , zegt het voort. Houd de website en de nieuwsbrief Zomer 2019 in de gaten, wordt vervolgd!

Actie: in de maanden mei, juni en juli geldt de actie. €5,00 korting per persoon dus per betalende deelneemster. De bruid mag altijd  gratis bij minimaal 10 betalende deelnemers. Vraag naar de voorwaarden!

Volg About Image en imago stylste en personal shopper Shirley Tdlohreg op:

Twitter-account_About-Image-Shirley-TdlohregLinkedin-account_About-Image_Shirley-Tdlohreg_imago-styliste_personal-shopperfacebookpagina_About-Image_Shirley-Tdlohreg_imagostyliste_personal-shopperAbout-Image_Shirley-Tdlohreg_blog

.