Antwoord 1

Tijdens het intake gesprek plannen wij samen de afspraken in over periode van 2 tot 6 weken. Dit is afhankelijk van het benodigde advies per onderdeel. Het imago advies wordt altijd naar persoonlijke wensen samengesteld. Per afspraak plannen wij samen 2 of 3 of 4 uur in, afhankelijk van het onderdeel.

De kosten zijn vanaf € 795,00 inclusief 21% btw voor particulier individueel imago advies, dit kan in overleg in maximaal 3 termijnen worden betaald.

Locatie is bij jou aan huis en op locatie voor het winkelen met personal shopper in stad  van jouw keuze in overleg en de reiskosten zijn in principe inbegrepen.

Ik ga vooraf aan onze personal shopping afspraak kleding en accessoires voorselecteren in twe of meerdere modewinkels in de stad van jouw keuze. Tijdens onze afspraak pas jij de door mij geselcteerde kleding die ik eventueel aanvul met andere kleding en accessoires. Jij kiest zelf welke kleding en accessoires jij wil kopen en welke niet. Wij bespreken de gekochte kleding en accessores tijdens drankje/hapje. Ook krijg je achteradf handige tips en trucs per mail toegstuurd.

De workshops worden geven op diverse workshoplocaties in Amsterdam, Amstelveen, elders of op een door jezelf verzorgde locatie thuis of elders.

Ja, bij grotere groepen altijd met twee of meerdere imago stylistes.