achter-de-wolken-schijnt-altijd-de-zon-stichting-back-to-life-shirley-sabine-yvonne

Stand van zaken stichting Back To Life februari 2021

Hoera er is een nieuwe secretaris gevonden, Sandra Meessen per 01-01-2021. Samen met Sandra als secretaris stichting Back To Life  ga ik, voorzitter, vrolijk verder met stichting Back To Life. Angelique de Roos van Roos Visuals is bezig om een visual in de vorm van een kort filmpje te maken over stichting Back To Life. Met daarin ook de oproep voor een nieuwe penningmeester die de huidige penningmeester z.s.m. kn en wil vervangen/opvolgen.

Ken jij iemand (man of vrouw) die wellicht wat tijd overheeft om één van deze mooie taken op haar/hem te nemen? Of ben jij degene die het bestuur van stichting Back To Life wil komen versterken? Mail naar stichtingbacktolife@gmail.com en meldt je aan!

Achter de wolken schijnt altijd de zon, soms moet je heel goed zoeken

Have a dream het vervolg. Waarom ik, Shirley Tdlohreg, samen met Yvonne Doff en Sabine Boog de stichting Back To Life oprichten! Op 22 maart 2016 kom ik, Shirley Tdlohreg, in de mallemolen van borstkanker terecht. Eén op de zeven vrouwen krijgt tijdens haar leven met borstkanker te maken. Na de diagnose borstkanker ga je al snel het traject van operaties in, eventueel aangevuld met chemokuren, hormoonkuren en bestraling. Helaas ben ik nu ook ervaringsdeskundige op dit gebied.

Have a dream, het vervolg stichting Back To Life

Er is veel aandacht voor vrouwen met borstkanker en veel steun tijdens het genezingsproces. Maar als je (bijna) beter bent, ben je op jezelf aangewezen. Ook bij het weer oppakken van je werk. De Stichting Back To Life wil vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad en in hun revalidatieproces zitten, gratis workshops aanbieden. Dit zodat ze weer beter in hun vel komen te zitten. En die vrouwen zo een handje te helpen bij het re-integreren in de maatschappij en hen dus te laten genieten van het leven. Ook gaan wij ons inzetten voor betere voorlichting en (na)zorg bij kanker in het algemeen.

Back to life dromen komen dus wel uit als je er hard voor werkt!

Sinds december 2018 ben ik weer Back To Life dus full time aan het werk en weer beschikbaar als imago styliste en personal shopper en als PA. Nu, september 2019 naast mijn werk als imago styliste & personal shopper en PA, al een paar maanden druk bezig met de oprichting van de stichting BTL met bij behorende ANBI-status. Ik heb twee inspirerende vrouwen gevonden en zij mij: Yvonne Doff als secretaris en Sabine Boog als penningmeester. Wij gaan ons samen inzetten voor de missie, de doelen en de uitvoering van stichting Back To Life. Update stichting Back To Life is op 7-11-2019 opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam door notaris Jan Willem Schenk & collega notaris

Zonder die steun en hulp geen stichting Back To Life

Ik, zeg maar Shirley, de voorzitter en oprichtster van stichting Back To Life, word hier heel blij van. Het geeft mij positieve energie, de spirit die ik nodig heb voor mijn bedrijf About Image en voor de stichting Back To Life. Met veel dank aan Angligène Servania-Woods van the Bridge, de twee medeoprichters van Stichting Back To Life. Ook dank ik vele anderen, zoals onder andere mijn lieve moeder, mijn grote steun in goede en slechte tijden!

Volg  Shirley Tdlohreg en stichting Back To Life op:

I-have-a-dream-het-vervolg-linkedin-Shirley-Tdlohreg-About-ImageI-have-a-dream-blog-About-Image-volgen stichting-back-to-life-netwerken-fundraising-Amsterdamse-zuidas