achter-de-wolken-schijnt-altijd-de-zon-stichting-back-to-life-shirley-sabine-yvonne

Achter de wolken schijnt altijd de zon, soms moet je heel goed zoeken

Have a dream het vervolg. Waarom ik, Shirley Tdlohreg, samen met Yvonne Doff en Sabine Boog de stichting Back To Life oprichten! Op 22 maart 2016 kom ik, Shirley Tdlohreg, in de mallemolen van borstkanker terecht. Eén op de zeven vrouwen krijgt tijdens haar leven met borstkanker te maken. Na de diagnose borstkanker ga je al snel het traject van operaties in, eventueel aangevuld met chemokuren, hormoonkuren en bestraling. Helaas ben ik nu ook ervaringsdeskundige op dit gebied.

Have a dream, het vervolg stichting Back To Life

Er is veel aandacht voor vrouwen met borstkanker en veel steun tijdens het genezingsproces. Maar als je (bijna) beter bent, ben je op jezelf aangewezen. Ook bij het weer oppakken van je werk. De Stichting Back To Life wil vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad en in hun revalidatieproces zitten, gratis workshop kleur-en stijladvies aanbieden. Dit zodat ze weer beter in hun vel komen te zitten. En die vrouwen zo een handje te helpen bij het re-integreren in de maatschappij en hen dus te laten genieten van het leven. Ook gaan wij ons inzetten voor betere voorlichting en (na)zorg bij kanker in het algemeen.

Back to life dromen komen dus wel uit als je er hard voor werkt!

Sinds december 2018 ben ik weer Back To Life dus full time aan het werk en weer beschikbaar als imago styliste en personal shopper en als PA. Nu, september 2019 naast mijn werk als imago styliste & personal shopper en PA, al een paar maanden druk bezig met de oprichting van de stichting BTL met bij behorende ANBI-status. Ik heb twee inspirerende vrouwen gevonden en zij mij: Yvonne Doff als secretaris en Sabine Boog als penningmeester. Wij gaan ons samen inzetten voor de missie, de doelen en de uitvoering van stichting Back To Life. Update stichting Back To Life is op 7-11-2019 opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam door notaris Jan Willem Schenk & collega notaris

Sponsor- en netwerkevent door en voor stichting Back To Life op 27-01-2020, ben jij er ook bij?

Help je mee door ons (eenmalig) financieel te steunen via ING BANK ten name van stichting Back To Life bankrekening
NL 57  INGB 0007 4602 34, Amstelveen
en/of een ticket voor
het sponsor en netwerkevent voor Stichting Back To Life te kopen op 27-01-2020 in de Nieuwe Poort, Amsterdam.

Netwerken en keynote speakers en mystery guest op de Amsterdamse zuidas voor het goede doel

Leuk, vernieuwend, uniek en voor het hele goede doel stichting BTL met twee Key Note speakers Erica van Engel, Belief in Business en Maartje Blijleven community expert, top spreker en best-seller auteur We Love Communities en mystery guest(man) en net werken 3.0. op de Amsterdamse Zuidas.

stichting-Back-To-Life-oprichten-Shirley-Sabine-Yvonne-borstkanker-workshop-kleur-en stijladvies-

Zonder die steun en hulp geen stichting Back To Life

Ik, zeg maar Shirley, de voorzitter en oprichtster van stichting Back To Life, word hier heel blij van. Het geeft mij positieve energie, de spirit die ik nodig heb voor mijn bedrijf About Image en voor de stichting Back To Life. Met veel dank aan Angligène Servania-Woods van the Bridge, Amsterdam en Sabine Boog & Yvonne Doff, de twee medeoprichters van Stichting Back To Life. Ook dank ik vele anderen, zoals onder andere mijn lieve moeder, mijn grote steun in goede en slechte tijden!

Volg  Shirley Tdlohreg en stichting Back To Life op:

I-have-a-dream-het-vervolg-twitteraccount-About-imageI-have-a-dream-het-vervolg-linkedin-Shirley-Tdlohreg-About-ImageI-have-a-dream-blog-About-Image-volgen stichting-back-to-life-netwerken-fundraising-Amsterdamse-zuidas