Ga voor het gemak van je eigen personal shopper dan hou jij meer tijd over voor leukere zaken

Met dank aan Loesje(plaatje)

Een kast met kleding en niets om aan te trekken!

Je hebt dure miskopen in je kledingkast hangen en geen zin om te gaan winkelen voor je te kopen kleding. Dus koop je weer hetzelfde saaie pak of die jurk waarvan je er al twee van in de kast hebt hangen. Je wilt graag hulp en advies bij het kopen van je kleding ter aanvulling op je basisgarderobe? Je bent het gewend, dat saaie pak of die ene jurk en er ook een beetje aan gehecht. En je weet dus niet waar je wel kunt slagen voor je nieuwe kleding ter aanvulling op je basisgarderobe.

Gun jezelf het gemak van je eigen personal shopper en voorkom dure miskopen.

personal-shopper-imago-styliste-About-Image-het-gemak-van-je eigen-personal-shopper-geen-miskopen-geld-besparen-terugverdienen

Personal shopper Shirley Tdlohreg geeft je kledingkoopadvies en helpt je met het kopen van jouw kleding als aanvulling op je basisgarderobe. Ook geeft zij je handige stijltips en legt je uit hoe jij de gekochte kleding kunt combineren door garderobeadvies. Dat kun je goed gebruiken want je bent dus eigenlijk wel gewend en een beetje gehecht aan dat saaie pak of die ene jurk. En je weet dus ook niet waar je wel kunt slagen voor je kleding ter aanvulling van je huidige garderobe.

Ga met personal shopper Shirley winkelen voor je nog te kopen kleding.

  1. Koop de kleding als aanvulling op je basisgarderobe samen met de hulp van je eigen personal shopper Shirley van About Image.
  2. Ga één of twee keer een aantal uren winkelen met Shirley als je eigen persona shopper.
  3. Je bespaart zo geld want je hebt geen dure miskopen meer.
  4. En heb je de kosten van het inhuren van personal shopper Shirley  zo terugverdient.
  5. Ook heb je meer tijd over voor leukere zaken.

 

Kies voor het gemak van je eigen personal shopper Shirley en huur haar in.

Shirley is sinds 2006 werkzaam binnen haar eigen bedrijf About Image, als personal shopper en imago styliste.

  1. Shirley Tdlohreg heeft al vele honderden mensen geholpen met het kopen van hun kleding.
  2. Door haar unieke werkwijze en haar ervaring, weet personal shopper Shirley feilloos de juiste kleding te selecteren voor jou.
  3. Hierbij houdt zij rekening met je wensen, je figuur, je persoonlijke stijl en je budget.
  4. Als personal shopper en imago styliste daagt zij je door haar kledingkoopadvies uit tot andere keuzes en verrassende combinaties.
  5. Jij beslist uiteindelijk zelf welke kledingstukken met eventuele bijpassende accessoires jij koopt; succes verzekerd!

Ga jij ook voor een garderobe van mooie, goed zittende kleding en altijd iets om aan te trekken bel dan Shirley op 06-20417381 of vul het contactformulier in

Volg About Image, Shirley Tdlohreg op: