Loading...
‘I Love’ workshops kleur en stijl2018-10-20T14:02:32+00:00

I Love workshops kleur en stijl, leuke workshops voor je groep met als minimum 6 personen, ladies only!

De I Love workshops kleur en stijl inclusief kleuradvies en stijladvies, zijn uniek, nuttig, trendy en verrassend. De I Love workshops kleur en stijl gaan verder dan de doorsnee workshop kleuradvies of workshop stijladvies. De workshops zijn speciaal samengesteld voor groep vanaf minimaal 6 personen, alleen vrouwen. De laatste modekleuren komen tijdens I Love colour workshop, kleuradvies voorbij. En ook de laatste modetrends komen tijdens I Love Fashion van de herfst/winter 2018/2019 komen in vogelvlucht voorbij. Welke nieuwe modekleuren passen bij jou en welke niet. En welke nieuwe modetrends voor herfst en winter 2018/2019 passen bij jou en welke niet?

Ideaal als onderdeel van je vrijgezellendag, reünie jaarclub, vriendinnendag of teambuilding bedrijfsuitje.

  • I Love Colour, de workshop kleuradvies is inclusief persoonlijk kleuradvies met kleuranalyse en ook met gratis kleurenkaartje.
  • I Love Fashion, de workshop stijl is inclusief figuuranalyse, persoonlijk stijladvies en met gratis stijltips.
  • De workshops zijn te boeken voor je eigen groep vanaf minimaal 6 personen, alleen vrouwen.

I Love workshops kleur en stijl ladies only als bedrijfsuitje, onderdeel van je vrijgezellenfeest of vriendinnendag

I Love workshops kleur en stijl: de prijs en de locatie.

  1. De prijs is vanaf €55,- per persoon bij 10 deelnemers voor de  workshop stijl “I Love Fashion” inclusief persoonlijk stijladvies met persoonlijke stijltips voor elke deelneemster.
  2. Vanaf €60,- per persoon bij 10 deelnemers voor de workshop kleur “I Love Colour”. Dit is inclusief persoonlijk kleuradvies, kleuranalyse en ook met een gratis pocketkleurenkaartje als extraatje.
  3. De prijs is mede afhankelijk van aantal personen en gekozen locatie; er geldt minimaal aantal van 6 deelneemsters, ladies only.
  4. Je kunt de I Love workshops kleur en stijl boeken op diverse locaties in Randstad onder ander in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Leiden, Hilversum.
  5. De workshops I Love workshops kunnen ook gegeven worden op een door jezelf verzorgde locatie.

Ga je voor de super leuke I Love workshops kleur en stijl met je eigen besloten groep, ladies only?

De workshop stijl ” I Love Fashion” en workshop kleur “I Love Colour” zijn leuk en gezellig om te doen. Dit met je eigen groep vanaf 6 vrouwen. Geef jezelf, je gasten van je vrijgezellenfeestje of jou en je collega’s een leuke, gezellige en nuttige middag of avond.

Bel 06-20417381 voor het boeken van de superleuke, trendy I Love workshops kleur en stijl omdat het zo leuk en nuttig is om te doen met je eigen besloten groep.

Nu te boeken I Love Colour, de workshop kleur over de nieuwe modekleuren van Winter 2018/2019 inclusief kleuradvies met kleuranalyse. Of I Love Fashion, de workshops stijl over de nieuwste modetrends voor herfst en winter 2018/2019, inclusief stijladvies met figuuranalyse en stijltips. Mail naar shirley@aboutimage.nl voor meer informatie of bel 06-20417381.