Loading...
‘I Love’ workshops kleur en stijl2018-09-19T19:29:46+00:00

 I Love workshops kleur en stijl, leuke workshops voor je groep met als minimum 10 personen, ladies only!

De I Love workshops kleur en stijl inclusief kleuradvies en stijladvies, zijn uniek, nuttig, trendy en verrassend. De I Love workshops kleur en stijl gaan verder dan de doorsnee workshop kleuradvies of workshop stijladvies. De workshops zijn speciaal samengesteld voor groep vanaf minimaal 10 personen, alleen vrouwen. De laatste modekleuren komen tijdens I Love colour workshop, kleuradvies voorbij. En tevens de laatste modetrends komen tijdens I Love Fashion van het herfst en winter 2018 komen in vogelvlucht voorbij. Welke nieuwe modekleuren passen bij jou en welke niet. En welke nieuwe modetrends voor herfst en winter 2018/2019 passen bij jou en welke niet?

Ideaal als onderdeel van je vrijgezellendag, reünie jaarclub, vriendinnendag of teambuilding bedrijfsuitje.

De workshop kleuradvies I Love Colour, inclusief persoonlijk kleuradvies met kleuranalyse en ook met gratis kleurenkaartje. De workshop stijl, I Love Fashion, inclusief persoonlijk stijladvies en ook gratis stijltips. De workshops zijn te boeken bij minimaal 10 personen, voor alleen vrouwen. Dit kan als superleuk, uniek, trendy en verrassend onderdeel van je vrijgezellenfeest, je vrijgezellendag. Of als jullie vriendinnendag, de reünie van je jaarclub en ook als een leuk en leerzaam teambuilding bedrijfsuitje. Dus voor een feestelijke gelegenheid.

I Love workshops kleur en stijl ladies only als bedrijfsuitje, onderdeel van je vrijgezellenfeest of vriendinnendag

I Love workshops kleur en stijl: de prijs en de locatie.

De prijs is vanaf €55,- per persoon voor de  workshop stijl “I  Love Fashion” inclusief persoonlijk stijladvies met persoonlijke stijltips voor elke deelneemster. En vanaf €60,- per persoon voor de workshop kleur “I Love Colour”. Dit is inclusief persoonlijk kleuradvies, kleuranalyse en ook met een gratis pocketkleurenkaartje als extraatje. Er geldt minimaal aantal van 10 deelneemsters, ladies only. Je kunt de I Love workshops kleur en stijl boeken op diverse locaties in Randstad. Dit kan onder ander in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Leiden, Hilversum en ook op een door je verzorgde locatie.

Ga je voor de super leuke I Love workshops kleur en stijl met je eigen besloten groep, ladies only?

De workshop stijl ” I Love Fashion” en workshop kleur “I Love Colour” zijn  leuk en gezellig om te doen. Dit met je eigen  groep vanaf 10 vrouwen. Geef jezelf, je gasten van je vrijgezellenfeestje of jou en je collega’s een leuke, gezellige en nuttige middag of avond.

Bel vandaag nog 06-20417381 voor het boeken van de superleuke, trendy I Love workkshops kleur en stijl omdat het zo leuk en nuttig is om te doen met je eigen besloten groep.

Nu te boeken de workshop kleur, “I Love Colour” over de over de nieuwe modekleuren van herfst en winter 2018/2019 inclusief kleuradvies met kleuranalyse. Of de workshop stijl, “I Love Fashion” voor herfst en winter 2018/2019, inclusief stijladvies met figuuranalyse en stijltips. Dus over de nieuwste modetrends voor  herfst en winter 2018/2019. Stuur een mail naar shirley@aboutimage.nl voor meer informatie of bel 06-20417381 of vul het contactformulier in. Met je telefoonnummer als je ook teruggebeld wilt worden.