Niet blij als je in de spiegel kijkt met je eerste indruk; ik kan je helpen weer blij te zijn.

Ga voor het imago advies in de praktijk. Praktisch en  naar  jouw persoonlijke wensen samengesteld. In je eigen tempo onder begeleiding van mij, Shirley als je imago coach, je imago styliste en je personal shopper.

imago-advies-in-de-praktijk-about-image-amstelveen-amsterdam-utrecht-den haag-almere

Geen tv-show nodig voor een make-over, ga voor het imago advies door About Image, Shirley

Je hoeft niet mee te doen aan een tv-show voor een make-over! Verander je wereld en begin bij jezelf. Doe het imago advies bij About Image, Shirley, imago coach, imago styliste en personal shopper bij About Image. Ik help je graag met het zoeken en vinden met de nieuwe en beste versie van jezelf.

imago-advies-in-de-praktijk-imago-coach-imago-styliste-personal-shopper

Imago advies in de praktijk

Kun je 2 of meer van de hier volgende vragen met “JA” beantwoorden?

Sta je wel voor je kast met de vraag : Wat moet ik aan vandaag?
Heb je redelijk veel kleding in “foute kleuren” in je kast hangen?
Weet je niet welke kledingstijl bij je past?
Sta aan het begin van een nieuwe carrière, ben je net je eigen bedrijf begonnen?
Zou je meer kleur aan je (zakelijke) kleding toe willen voegen?
Voel jij je  vaak “dik” in je kleding?

Dan is het imago advies in de praktijk door About Image hetgeen dat jij nodig hebt!

Om je lichaam maximaal tot zijn recht te laten komen, kun je jezelf kleden naar je lichaamsbouw. Dit is echter niet het enige waarna jij je kunt kleden. Ook is het van belang dat je kleding koopt en draagt die binnen jouw eigen stijl past. Alleen dan voel jij je prettig in je outfit en straal je dit ook uit naar de buitenwereld. Shirley Tdlohreg, About Image helpt je graag hiermee. Het imago advies wordt speciaal voor jou op maat samengesteld en gaat stap  voor stap in jouw eigen tempo. Ben jij er klaar voor? Goforit en dan is succes verzekerd!

kleuradvies-praktijk-About-Image-koel-warm-imago-advies-kleuranayse-jonger-beterleuker zelfvertrouwen-positief-zelfbeeld-eerste-indruk-imago-advies-make-over imagoadvies-imago-advies-about image-shirley-tdlohreg-zakelijk-

Doe het imago advies in de praktijk: zet vandaag de eerste stap. Bel 06-20417381 voor maken afspraak of vul het contactformulier in.

Het tarief is vanaf € 895,- voor particulieren en vanaf € 895,00 exclusief 21% btw voor ondernemers en bedrijven. Betalen in 3 termijnen is in overleg mogelijk.

 Volg About Image en Shirley Tdlohreg op:

About-Image-Shirley-Tdlohreg-volg-haar-op-linkedinkleuradvies-in-de-pratijk-volg-About-Image-op-Blog