Imago advies voor iedereen die een overtuigende uiterlijke presentatie en krachtige uitstraling wil.

Heb je al een goede uiterlijke presentatie dus imageproof of heb jij imago advies nodig?  Je krijgt éénmaal de kans voor een eerste indruk door je persoonlijke presentatie. Op basis van die eerste indruk door je persoonlijke presentatie wordt, vaak onbewust, een oordeel gevormd, goed of fout. Het kost heel veel energie om dit (voor)oordeel om te buigen. We concentreren ons op kennis overdragen, maar dus ruim 55% procent wordt bepaald door het plaatje. Het is een basisprincipe in de marketing: dat wat er goed uitziet beter verkoopt.

Goede uiterlijke presentatie is de sleutel tot succes, zowel zakelijk ook als privé.

Hoe jij eruitziet, bepaalt dus voor een groot deel welke indruk achterlaat. Met je uiterlijke presentatie, dus door je kledingkeuze, je houding, kapsel, eventueel make-up en je accessoires passend bij je eigen stijl kun je laten zien wie jij bent en wie je wil zijn. Dit lijkt dus makkelijker gezegd dan gedaan. Shirley Tdlohreg, imagostyliste en personal shopper van About Image wil je hier graag over adviseren. Een overtuigende uiterlijke presentatie en krachtige uitstraling zijn immers onmisbaar om zowel zakelijk als ook privé, je doelen te bereiken. About Image biedt het imago advies voor iedereen die het beste uit zijn/haar persoonlijke presentatie wil halen. Sinds 2006 heeft About Image, Shirley Tdlohreg al meer dan tweeduizend adviezen gegeven over persoonlijke presentatie en ruim drie honderd workshops aan zakelijke groepen, particulieren groepen en bedrijven op het gebied van uiterlijke presentatie.

imago-advies-_voor-een-eerste-indruk-die-werkt_About-Image-Amstelveen_goede-presentatie   verkeerde-kledingkeuze_imago-advies-nodig_uiterlijke-presentatie_About-Image_Amstelveen_Amsterdam imago-advies_geeft-goede-persoonlijke-presentatie_meer-zelfvertrouwen_positief-zelfbeeld_About-Image_Amstelveen

Het positieve effect van het imago advies door About Image.

Het is een feit dat een imago advies een positief effect op jezelf en de mensen om je heen heeft. Het imago advies werkt niet alleen aan de buitenkant, maar heeft ook invloed op het innerlijk. Je krijgt meer zelfvertrouwen en vaker complimenten. Het uitgangspunt ben jij, ieder mens is uniek. Ieder  imago advies door About Image van Shirley Tdlohreg, imago styliste en personal shopper is ook uniek. Het imago advies wordt in overleg met je door Shirley Tdlohreg, persoonlijk voor je samengesteld en aangepast aan je persoonlijke situatie en wensen. Shirley Tdlohreg heeft sinds 2006 al vele klanten geadviseerd over hun uiterlijke presentatie. Shirley Tdlohreg, imago styliste en personal shopper van About Image schrijft daarover op haar blog en in de nieuwsbrief About Image en in de nieuwsbrief Uiterlijke presentatie 2019 About Image.

Het imago advies bestaat uit de volgende onderdelen en wordt in overleg met je samengesteld:

Na het imago advies door About Image heb je een goede uiterlijke presentatie. En een goed eerste indruk die voor je werkt. Dit geld voor zowel zakelijk als privé dus succes verzekerd!

Bel About Image, Shirley voor een afspraak voor het intakegesprek imagoadvies of vraag meer informatie aan.

Ben je ook toe aan het imago advies van About Image, Shirley Tdlohreg? Wil je meer informatie over wat About Image ook voor jou kan betekenen? Als je een afspraak wil maken, bel 06-20417381, vul het contactformulier in of stuur je mail naar shirley@aboutimage.nl.