Loading...
Indivudueel imagoadvies 2018-05-03T05:33:36+00:00

Individueel imagoadvies voor iedereen die een overtuigende presentatie en krachtige uitstraling wil.

Bent u imageroof of heeft u individueel imagoadvies nodig? U krijgt éénmaal de kans voor een eerste indruk. Op basis van die eerste indruk wordt (vaak onbewust) een oordeel gevormd, goed of fout. Het kost heel veel energie om dit (voor)oordeel om te buigen. We concentreren ons op kennis overdragen, maar dus ruim 55% procent wordt bepaald door het plaatje. Het is een basisprincipe in de marketing: dat wat er goed uitziet beter verkoopt.

Goede uiterlijke presentatie is de sleutel tot succes, zowel zakelijk als privé.

Hoe u eruitziet, bepaalt voor een groot deel welke (eerste) indruk achterlaat. Met uw houding, kapsel, (make-up) kleding en styling kunt u laten zien wie u werkelijk bent. Dit lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Shirley Tdlohreg, de imageconsultant en personal shopper van About Image wil u hier graag over adviseren. Een overtuigende presentatie en krachtige uitstraling zijn immers onmisbaar om zowel zakelijk als privé, doelen te bereiken. About Image biedt het individueel imagoadvies voor iedereen die het beste uit zijn/haar uiterlijke presentatie wil halen. Kortom voor iedereen die “imagobewust” worden.

Het positieve effect van het individueel imagoadvies door  About Image.

Het is een feit dat een imagoadvies een positief effect op uzelf en de mensen om u heen heeft. Het individueel imagoadvies werkt niet alleen aan de buitenkant, maar heeft ook invloed op het innerlijk. U krijgt meer zelfvertrouwen en vaker complimenten. Het uitgangspunt bent u, ieder mens is uniek. Ieder individueel imagoadvies door About Image, Shirley, imageconsultent en personal shopper is uniek. Het individueel imagoadvies wordt in overleg met u door Shirley, persoonlijk voor u samengesteld. En ook verder aangepast aan uw persoonlijke situatie, zowel zakelijk als privé.

Individueel imagoadvies voor een eerste indruk die voor u werkt, succes gegarandeerd!

Het individueel imagoadvies bestaat uit de volgende onderdelen en wordt in overleg met u samengesteld:

  • True colour kleuradvies inclusief kleuranalyse en dubbelzijdig pocket kleurenwaaier met handige mini kleurenkaartje voor bijvoorbeeld in je portemonnee of je tas.
  • Het perfect style stijladvies en kledingkoopadvies inclusief digitaal stilboek en stijltips.
  • Garderobeplanning met gaderobecheck aan huis
  • Winkelen met Personal shopper in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht of andere stad van uw keuze.
  • Het perfecte plaatje, het combineren van alle adviezen tot één geheel, het individueel imagoadvies. Heel blij zijn met uw nieuwe uiterlijk. En bewust van hetgeen u uitstraalt zowel zakelijk als privé en dus imagobewust.
  • Met ook nog een evaluatiegesprek als optie na 2 maanden

Alles uit de kast en wat zegt de spiegel?

Denkt u: Als ik in de spiegel kijk niets meer aan doen. Of bent u ook toe aan het individueel imagoadvies van About Image en wordt u dus ook imagobewust. Doe de imagotest van About Image en mail uw antwoorden naar shirley@aboutimage.nl.  U krijgt de goede antwoorden per mail, samen met een vrijblijvend advies over of het individueel imagoadvies dus iets voor u is.

Wilt u meer weten over wat About Image dus voor u kan betekenen? Of een afspraak maken voor het individueel imagoadvies? Vul dan het contactformulier in. Of stuur uw mail naar shirley@aboutimage.nl met uw telefoonnummer als u ook teruggebeld wilt worden.