Ouder worden en er toch leuker en vooral jonger uitzien dan je echt bent.

ouder-worden-jonger-uitzien-vrouwen-nieuw-kapsel-frisse-kleur-About-Image-Amstelveen

Ouder worden is niet leuk. Nu ikzelf en de vrouwen van mijn generatie de veertig, vijftig, zestig passeren worden we daarmee geconfronteerd. Opeens krijg je te maken met grijzen haren, haren op je kin, snor en borsten die gaan hangen. Ouder worden jonger uit zien vrouwen, hoe doe je dat? Hoe maak je ouder worden wel leuk? Door van je leven te genieten, elke dag weer. En door er goed uit te zien en door ouder worden en er jonger uit te zien dan je bent. Ouder worden, jonger uitzien vrouwen, waarom niet?

Hoe kan je er jonger uitzien dan je echt bent?

De kunst is er goed mee op te gaan met al die rimpels, kraaienpootjes en borsten die slaper worden. Met de juiste aanpak kan elke vrouw veertigplus, vijftigplus of  er jonger, slanker, leuker en dus beter uitzien. Sommige vrouwen van vijftig zien eruit als veertig en andere als zestig. Dit heeft uiteraard met hun leefstijl en je genen te maken. Roken en alcohol zijn de bekende boosdoeners. Daar heb ik wel nuttige tips en bruikbare adviezen voor.

ouder-worden-jonger-uitzien-botox-pluspunten-accentueren-true-colours-about-image-amstelveen

Wat is het geheim oftewel wat zijn de gouden tips?

Door je pluspunten te accentueren, je true colours te dragen en eventueel te beginnen met botox  zie ook jij er jonger en leuker uit. Geen facelift maar hier en daar een botoxinjectie of fillers geeft al gauw een veel jonger ogend uiterlijk. Er zijn natuurlijk ook diverse crèmes die goed werken tegen (beginnende) kraaienpootjes. Remescar kraaienpootjes schijnt klinisch bewezen doeltreffend te zijn en onmiddellijk resultaat te bieden. Zeker de moeite waard om te proberen of dit voor jou ook werkt of dat je toch liever voor Botox gaat

Look good, feel better dus ook voor jeugdiger uitstraling

Met het dragen van je true colours veel bereiken dit in combinatie met de juiste kleding. Met leuke, goed zittende vlotte kleding en eventueel corrigerend ondergoed kun je er ook slanker en jonger uitzien. Veel van vrouwen van veertig en ouder krijgen een buikje en hangborsten. Niets mis mee maar daardoor lijk je toch onnodig ouder dan je bent. Terwijl je dit echt kan voorkomen. Simpelweg door het accentueren van je pluspunten, het dragen goede bh’s en eventueel (licht) corrigerend ondergoed. En dat in combinatie met je true colours.

Wil jij ook mooi ouder worden en er weer jonger uitzien, een nieuwe look?

Mag ik je helpen met mooi ouder worden? Kan ik je helpen met je nieuwe look? Wil je ook graag ouder worden en er toch jonger uitzien? Ben je 40plus, 50plus of 60plus dan kan ook jij er weer jonger dan je werkelijk bent uitzien. Hoe? Door je simpel weg anders te kleden en al je oude kleding ook echt weg te doen. Vanaf nu kleuren te dragen die bij je true colours passen. En uitsluitend kleding die je figuur  er slanker, langer en/of langer en jou dus altijd flatteren. Met een nieuw passend kapsel in een frisse kleur of naturel grijs en eventueel mooie passende lichte make-up. Dan zul ook jij weer stralen en jonger lijken en dus uitzien als  je in werkelijkheid bent. Ouder worden, jonger uitzien vrouwen zo doe je dat.

Hulp nodig? Shirley Tdlohreg , About Image helpt je graag voor vrijblijvend informatie, offerte f vul het contactformulier in.

Shirley Tdlohreg About Image

Volg About Image, Shirley Tdlohreg op:

    ABOUTIMAGEST-ouder-worden-jonger-uitzien-botoxlinked-in-shirley-tdohreg-40plus-50plus-60plus-true-colours-botoxhoe-botox-true-colours-40plus-50plus-60plus-botox