Referenties About Image Particulier individueel en particulier workshops: tevreden klanten tot en met 2019

About Image heeft individuele adviezen zoals  kleuradvies, stijladvies, kledingadvies en imago adviezen, aan particulieren en workshops  aan particulieren en particulieren groepen

Referenties Particulier About Image, Amstelveen

True colour kleuradvies door  Shirley van About Image bij mij thuis samen met vriendin in Amsterdam

Shirley heb ik in december 2018 al benaderd voor het true colour kleuradvies bij mij thuis in Amsterdam samen met een goede vriendin Irene. Ik heb een aanbetaling gedaan en de planning is om het kleuradvies in april te doen. Door verdrietige familieomstandighedenafspraak op het laatste moment het true colour kleuradvies afgezegd. Nieuwe datum in augustus gepland en wel zaterdag 4 augustus. Shirley heeft ons het true colour kleuradvies gegeven bij mij thuis in Amsterdam. De wereld van kleur heeft nu ook voor ons geen geheimen meer. Ik weet welke kleuren mij goed staan en welke niet, geen foute kleuren dus miskopen meer! Mijn vriendin Irene is een zomertype en ik ben een lente-herfsttype. Ik ga eerst mijn kledingkast opruimen en da winkelen voor nieuwe herfst/winter garderobe.

Dank je wel Shirley voor je professioneel kleuradvies en leuke gezellige middag ook namens Irene

Petra de Vries , 23 augustus 2019

True colour kleuradvies 2 personen aan huis in Amsterdam

Kleur en stijladvies update bij mij aan huis in Amsterdam- Buitenveldert

Na het kleur en stijladvies in 1998 bij About Image, Amstelveen is het tijd voor een kleur  en stijladvies update. Dit kan bij mij aan huis i Amsterdam-Buitenveldert. Mijn inmiddels grijs geworden haar wil ik graag een kleurtje geven en ook ben ik sinds mijn laatste zwangerschap mijn slanke taille kwijt. Shirley laat mij zien welke kapsel bij mij en mijn gezichtsvorm passen. Zij adviseert mij om naar goede kapper te gaan en mijn haar te laten knippen en te laten kleuren. Voor mijn niet zo slanke taille geeft zij mij handige tips. De mode is mij goed gezind, de  flair fitted jeans  van Wrangler is ideaal voor mijn figuur. Ik bestel de spijkerbroek bij Zalando. Mijn taille komt supergoed uit, mijn benen lijken langer en slanker. Met een leuke kleurrijke blouse van Fabienne is mijn outfit compleet met mijn stoere zwarte korte laarsjes en bijpassende tas.

Dank je wel Shirley voor je het goede en praktische kleur en stijladvies up-date,
Anita van der Weide, 26 augustus 2019

Kleur en stijladvies update aan huis in Amsterdam-Buitenveldert

Mijn vrijgezellenfeest met leuke workshop I Love Colour met high tea verzorgd door mijn lieve vriendin Sophia en gegeven door Shirley van About Image

Op mijn vrijgezellenfeest georganiseerd door mijn lieve vriendin Sophia en met als verrassing leuke workshop door Shirley van About Image. De  I Love Colour workshop met high tea met makarons en andere lekkere hapjes en bonbons van Holtkamp was zeer geslaagd . Een bijzondere dag met zes van mijn beste vriendinnen. en leuke ervaring. Dankzij Shirley weten wij nu welke kleuren ons het beste staan.

Dank je wel Shirley voor de superleuke en nuttige workshop!
Michelle, 6 juli 2019

Mijn vrijgezellenfeest met een leuke workshop I Love Colour samen met 6 vriendinnen

Winkelen met Shirley als mijn eigen personal shopper

Een bijzondere en leuke ervaring. Zeer goed geslaagd voor zakelijke kleding en voor feestjurk voor zomerbruiloft van mijn nichtje. Zeker voor herhaling vatbaar en zeer aan te bevelen. Zo is winkelen weer leuk.

Dank je wel Shirley!
Nieke, 6 mei 2019

Winkelen met Shirley als mijn eigen personal shopper

Vervolg op kleuradvies bij About Image door Shirley; het stijladvies bij mij thuis in combinatie met garderobeplanning

Vrijdag 18 januari is Shirley naar mij gekomen. Voor het stijladvies is combinatie met garderobeplanning Eerst het theoriegedeelte van het stijladvies en mijn stijlpersoonlijkheid. Ik heb een zandloper figuur, mijn heupen zijn in verhouding met mijn schouders en ik heb ronde vrouwelijke vormen. Mijn stijlpersoonlijkheid bestaat zoals bij de meeste mensen uit combinatie van 2 stijltypes, ik ben klassiek en combinatie met citychic. Dit vertaalt Shirley naar bepaalde eigenschappen betreft mijn kleding zoals; tijdloos zover dat bestaat, klassieke stoffen zoals zijde, wol, kasjmier,  katoen. Mijn ideale kleding bestaand uit  neutrale basisstukken gecombineerd met mooie modieuze accessoires en kledingstukken. Geen trendsetter wel modieus en met eigen stijl.

Dan verder met de garderobeplanning, ik heb vooraf mijn hele garderobe door gespit. Alle gedateerde kleding en kleding in echt “foute” kleuren kan weg. Dan kijken wat er goed is en echt bij mij past. Zaterdag 19 januari verder met laatste deel; wat kan er weg? Totaal 3 zakken vol, deels voor goede 2de hands winkelen deels naar de Kringloopwinkel, Amstelveen.  Fijn zo een opgeruimde kledingkast, genoeg ruimte voor nieuwe aankopen voor lente/zomer 2019.

Zaterdag 26 januari persoonlijk digitaal stijladvies met aanvullend advies voor garderobeplanning ontvangen. Superblij met alle handige tips van Shirley ook vooral voor mijn zakelijke garderobe. Ik ga winkelen in Maastricht met goede vriendin en daarna met Shirley als mijn eigen personal shopper. Ik verheug mij daar  op,

Shirley bedankt voor  je geduld, je goede adviezen en mijn opgeruimde kledingkasten.

Nieke 28 januari 2019

Vervolg op het kleuradvies, stijladvies met garderobeplanning aan huis in Amstelveen 18 en 19 januari bij Nienke

Kleuradvies bij About Image door Shirley op locatie About Image Amstelveen

Vrijdag 7 december naar About Image, Shirley met goede vriendin Kassandra. Dit op aanraden van mijn moeder die in 2014 een kleuradvies heeft gedaan bij Shirley. Het is een leuke nuttige middag geweest en ik heb al gewinkeld voor leuk jurkje voor bedrijfsfeest, geen zwart maar mooie groene kleur. Ik ben een herfsttype en mijn vriendin Kassandra is een zomer/wintertype. Handig is de mooie dubbelzijdige kleurenwaaier en het minikaartje voor in je tas. Ik ga zeker ook het stijladvies doen bij About Image en Shirley dank je wel voor je handige tips en goede adviezen.

De makarons van Tout waren erg lekker en wij raden het kleuradvies van About Image zeker aan voor iedereen die graag wil weten welke kleuren je het beste staan.

Nienke en Kassandra, 9 december 2018

Nieke en Kassandra doen samen het true colour kleuradvies bij About Image

Winkelen met  Shirley van About Image en mijn moeder voor mijn veertiende verjaardag.

In september 2018 net voor mijn veertiende verjaardag samen met Shirley, Personal shopper van About Image en mijn moeder gaan winkelen. Eerst in Zaandam waar ik bij de New Yorker goed geslaagd ben voor 2 broeken, een mooie sweater en paar T-shirts. Dit tot mijn verrassing omdat ik nogal lang ben en normaal niet slaag bij de de Yorker Daarna naar winkelcentrum Stadshart naar Zara, goed geslaagd voor een mooi zwart rokje en 2 superleuke truitjes. Daarna naar de Bijenkorf voor een mooie winterjas.

Het nieuwe zwarte rokje heb ik aangehad op mijn verjaardagsfeest en heel veel complimenten ontvangen. Bedankt Shirley!

Vera, 7 oktober 2018

Winkelen voor mijn veertiende verjaardag met Shirley van About Image en mijn moeder door Vera

Winkelen met Personal shopper Shirley van About Image voor nieuwe garderobe.

Afgelopen vrijdag leuk en gezellig gewinkeld samen met personal shopper Shirley van About Image. We zijn eerst naar het Gelderlandplein geweest bij modehuis Blok en van Assem schoenen. Daarna via de Beethovenstraat naar de 9-Straatjes onder andere in de Runstraat bij LaDress. Ik heb twee broeken en een colbert, een leuke jurk en blouse gekocht samen met een paar mooie korte laarsjes en paar platte schoenen gekocht. En ook nog een mooie tas, kortom een zeer geslaagde winkelmiddag.

Tot slot nog even de gekochte kleding samen met de mooie korte laarsjes, de platte schoenen en tas besproken. Dit onder het genot van glas wijn en lekkere tapas. Ook inmiddels mailtje ontvangen van Shirley met stylingtips en aanvullend garderobeadvies.

Heel blij met mijn nieuwe kleding en bijpassende accessoires, raad het zeker aan winkelen met Shirley als je eigen Personal shopper!

Met hartelijke groet,

Heleen van der Graaf, 5 september 2018

Winkelen met Shirley als mijn eigen personal shopper, Heleen van der Graaf

Kleuradvies bij About Image, Shirley, voor mij, Pamela samen met 2 vriendinnen

Samen met twee vriendinnen bij Shirley geweest voor een kleuradvies. Het was heel verhelderend en ook heel gezellig. We hadden geen idee wat voor kleuren type we waren en we hadden uiteindelijk allemaal een ander advies. Het wordt bij de analyse zo duidelijk welke kleuren iets voor je doen en welke niet. Erg verrassend en nu ook duidelijk waarom sommige kledingstukken in de kast blijven hangen maar ook ineens duidelijk waarom je bij bepaalde kleuren juist een compliment krijgt als je die kleur draagt.

We hebben een superleuke dag gehad met topadvies en we hebben alle drie de kleurenwaaier aangeschaft. Ik heb hem nog altijd standaard in mijn handtas, zodat ik nooit misgrijp.

Shirley heel erg bedankt voor de leuke dag en alle inzichten die we hebben mee gekregen. Voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijk kleuradvies, zou ik About Image zeker aanraden!

Pamela en 2 vriendinnen

Kleuradvies bij About Image voor Pamela en 2 vriendinnen, augustus 2018

Winkelen met Shirley als mijn personal shopper, augustus 2018,

Ik ben zaterdag 19 augustus 2018 op pad geweest met Shirley als mijn Personal shopper en dat was een groot succes. Dit na het kleuradvies bij About Image in 2014 alweer een paar jaar geleden.  Ze is een vakvrouw en weet goed waar ze het over heeft op het gebied van kleding, make-up en ook belangrijk het juiste ondergoed voor onder een strakke jurk. Ze staat open voor je wensen en weet heel goed de juiste kledingstukken te vinden die bij je passen, qua kleur en pasvorm.

Geen miskopen meer in mijn kast. Dus zeker voor herhaling vatbaar. Shirley je bent een kanjer!

Hartelijke groeten,

Margrethe

Winkelen met Shirley als mijn personal shopper door Margrethe,augustus 2018, Augustus 2018

Garderobeplanning met garderobecheck in Diemen door Shirley van About Image

Alweer een tijdje geleden, in juli 2015,  heb ik met behulp van Shirley een garderobe-planning gedaan. Shirley kwam bij mij thuis. Ik had mijn zus erbij uitgenodigd omdat zij Shirley ook kent van het stijladvies dat Shirley daarvoor bij mij en mijn zus gedaan had. We hebben met z’n drieën een heel gezellige middag gehad. Naast de gezelligheid heb ik er nog steeds ook heel veel plezier van. Shirley was heel resoluut in welke kledingstukken ik kon behouden en voor welke ik beter een andere bestemming kon zoeken. In het begin schrok ik wel van de stapel die ‘afgekeurd’ werd, maar achteraf ben ik blij dat zij knopen doorhakte. Shirley kwam  op de tweede middag ook met ideeën over mijn kleding, hoe ik mijn kledingstukken kon combineren en dat gaf leuke resultaten. Ook gaf Shirley tips voor het vermaken van sommige kledingstukken. Die kleding draag ik nu ook weer met  plezier.

Kortom: Shirley heel hartelijk bedankt voor deze nuttige en gezellige middagen. Ik kan iedereen het stijladvies en/of de garderobeplanning van About Image van harte aanbevelen!

Addy

Garderobeplanning in 2015, dit na eerder stijladvies samen met mijn zus Jannie, bij mij Addy aan huis in Diemen, hartelijke groet, Addy mei 2018

Kleuradvies bij mij thuis in Amstelveen door About Image, Shirley

Voor mijn 40ste verjaardag heb ik van een aantal vriendinnen samen een True colour kleuradvies cadeau gekregen. Ik heb het kleuradvies bij mij thuis in Amstelveen gehad van Shirley. Mijn beste vriendin was er bij en het is een hele leuke nuttige middag geweest. Shirley heeft mij uitgelegd dat ik een mix zomer-wintertype ben en zij heeft dit toegelicht met de afterdrapes. Ik heb inmiddels het minikleurenkaartje en de dubbelzijdige pocket kleurenwaaier zomer-winter ontvangen. Ook heb ik een leuke, mooie sjaal gekregen van Shirley als cadeautje.

Ik ga binnenkort ook een stijladvies met  kledingkoopadvies doen bij About Image. Shirley is een echte vakvrouw en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Heleen de Graaf,

Kleuradvies bij bij thuis als cadeau van mijn lieve vriendinnen voor mijn veerstigste verjaardag, Heleen van der Graaf

True colour kleuradvies bij About Image Amstelveen, november 2017 door Jeroen uit Amsterdam

Ik heb het ”True colour” kleuradvies bij About Image, Shirley gedaan. Hoewel ik eerst sceptisch was en er wat lacherig over deed en dacht. Was het een echte eyeopener voor mij. Wit, grijs, zwart kennen we allemaal wel.

Ik ben mij dus bewust geworden van het effect van het hele kleurpalet met alle tinten op je uiterlijk. Hoe je dus overkomt op anderen en het effect op je eigen gevoel. De sfeer tijdens het kleuradvies is ook ontspannen geweest en Shirley respecteert ook je eigen meningen. Dus niet dwingend je moet dit of dat . . . Ook al ben je daarna nog soms eigenwijs dan ben je wel bewust eigenwijs.

Ik ontvang nu ook de nieuwsbrief van About Image. Zeker met de seizoenswisselingen een fijne reminder. Ook een fijne kleurenwaaier meegekregen die ik soms wel gebruik als ik ga winkelen. Al met al een echte aanrader en dit voor een schappelijke prijs met handige kleuren pocketwaaier, kleurenkaartje en 3 gratis stijltips

Jeroen, november 2017

Kleuradvies bij About Image voor Jeroen uit Amsterdam, november 2017

Leerzame en gezellige ochtend in juni 2014 bij About Image, Amstelveen

Shirley is zeer kundig, een echte vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ik heb mezelf wel eens verdiept in wat voor kleurentype ik zou zijn, maar ik kwam er niet echt achter, totdat Shirley mij vertelde dat ik een combinatie lente/ winter ben. Dit True colour kleuradvies” bij About Image is echt een eyeopener en met het gekregen kleurenkaartje ben ik aan de slag gegaan.

Heel handig en het bespaart veel ‘foute kleur’ aankopen. Shirley bedankt !

Hartelijke groeten,

Margrethe

Kleuradvies en een leuke nuttige ochtend door Margrethe, juni 2014

Winkelen met Shirley van About Image voor kleding voor Richard, een lange man uit Haarlem, 1.99 m

In juli 2017 ben ik,  samen met Shirley en kennis naar Alkmaar gegaan. Kleding voor lange mannen ,binnen drie uur heb ik een nieuwe garderobe gekocht. Vier lange broeken, ik heb voor het eerst in mijn leven mijn broeken laten inkorten. Zes overhemden met extra lange mouwen en langere lichaamslengte. Ideaal ze blijven nu wel in mijn broek zitten. Een zomerjack en twee  lichte colberts die ik op drie van de vier broeken kan dragen. Ook heeft Shirley als extra service mijn garderobe bekennen en alle te kleine of gedateerde of te grote kleding geselecteerd. Vanaf nu twee tot vier keer per jaar naar Alkmaar om nieuwe kleding te kopen. Het is wel iets duurder dan elders maar de kleding zit perfect en door uitverkoop is deel van de kleding afgeprijsd.

De kosten van het inhuren van Shirley als personal shopper zie ik als een goede investering, ik krijg nu complimenten van mijn collega’s en ook van klanten.

Richard, lange man van 1.99 M uit  Haarlem

Winkelen met Shirley van About Image en goede kennis door Richard lange man uit Haarlem, Juli 2017

Duo kleuradvies samen met vriendin in Amstelveen bij About Image, maart 2012

Ik heb met veel plezier het “True colours” kleuradvies bij About Image gedaan. Shirley geeft op een professionele, heldere manier uitleg met o.a. de afterdrapes. Ik weet nu mijn “True colours”.

Ik beveel Shirley Tdlohreg, About Image zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een goed, professioneel en persoonlijk kleuradvies. En met een hele gezellige middag als bonus.

Mevrouw Adri B.

Mevrouw Adri B en vriendin gaan voor het true colour kleuradvies bij About Image, maart 2012