Loading...
Referenties2018-07-11T16:26:32+00:00

Referenties About Image & tevreden klanten tot en met 2018

Referenties: About Image heeft individuele kleuradvies, stijladvies, kledingadvies en imagoadviezen, zakelijke workshops, trainingen en presentaties verzorgt onder andere voor de volgende bedrijven:

Referenties About Image, Amstelveen

 • ABN-AMRO Bank, Amsterdam diverse afdelingen; workshop zakelijk kleuradvies, workshop Spiegeltraining
 • Accenture, Amsterdam WTC, workshop zakelijk kleuradvies, groep Engelstalig.
 • Apotheek Kroeten, Breda, Workshop I love Fashion & I love Colour voor groep van 20 apothekersassistenten en 2 apothekers.
 • Athlon Car Lease, Schiphol Rijk, workshop kleuradvies, diverse groepen, Engelstalig.
 • Brandweer afdeling administratie, gemeente Haarlem, individueel imagoadvies voor secretaresse.
 • Van den Brink Milieuadviezen, individueel zakelijke Imagoadvies.
 • Crystel Clare, Women in control fund, Amsterdam: diverse I love Fashion en I love Colour workshops voor 6 groepen.
 • Delta Lloyd, diverse afdelingen, diverse workshops kleur en stijladvies, zakelijke individueel all-in imagoadvies.
 • Duetz Kleding B.V., diverse filialen o.a. Bilthoven, Hilversum & Zeist, kleuradvies aan de klanten, personal shopper voor klanten diverse filialen Zeist en Bilthoven.
 • E.P. Bouwadvies, interieur kleuradvies, pa-werkzaamheden 2016-heden
 • ING-bank  Amsterdam Nederland, diverse afdelingen, individuele zakelijke imagoadviezen en diverse workshops zakelijke kleuradvies voor groep.
 • ING-bank Amsterdam zuidoost Nederland, workshop uiterlijke presentatie.
 • Leger des Heils, Het Lindenhofje, diverse locaties Amsterdam, diverse workshops kleuradvies & workshops stijladvies, 2 groepen.
 • Life style fitness Atlantic, Barendrecht workshop Spiegeltraining, workshop zakelijk kleuradvies en stijladvies voor groep.
 • Miles4justice workshop kleuradvies, diverse groepen, vrouwen van de veteranen op Mile4Justice cup dag 2013.
 • Medeco, Oud Beijerland, Lezing gebruik kleuren en kleuradvies, workshop kleuradvies groep.
 • MS mode, Huishoudbeurs 2010, 2011 en 2012 Amsterdam, individueel kleuradvies aan bezoekers stand MS  mode.
 • Rabobank Amsterdam, diverse afdelingen: diverse workshops kleuradvies en stijladvies.
 • Rabobank Zaanstad, diverse afdelingen, diverse workshops kleuradvies groep
 • Rechtbank Amsterdam, managementassistentes: workshop kleuradvies aan groep
 • Stadsdeel Amsterdam-Oost, diverse workshops kleuradvies en stijladvies, 4 groepen.
 • Stadsdeel Amsterdam-West, diverse workshops kleuradvies en stijladvies, 2 groepen.
 • Universiteit van Amsterdam, workshop kleuradvies voor management assistentes
 • UWV werkbedrijf, diverse vestigingen: individuele imagoadviezen  en workshop kleuradvies en stijladvies aan diverse groepen, onder andere Amsterdam, Hoorn, Zaanstad
 • Zwitserleven, Amstelveen, workshop kleuradvies, workshop stijladvies, workshop spiegeltraining aan groep.

Alweer een tijdje geleden heb ik met behulp van Shirley een garderobe-planning gedaan. Shirley kwam bij mij thuis. Ik had mijn zus erbij uitgenodigd omdat zij Shirley ook kent van het stijladvies dat Shirley daarvoor bij mij en mijn zus gedaan had. We hebben met z’n drieën een heel gezellige dag gehad. Naast de gezelligheid heb ik er nog steeds heel veel plezier van. Shirley was heel resoluut in welke kledingstukken ik kon behouden en voor welke ik beter een andere bestemming kon zoeken. In het begin schrok ik wel van de stapel die ‘afgekeurd’ werd, maar achteraf ben ik blij dat zij knopen doorhakte. Shirley kwam ook met ideeën over mijn kleding, hoe ik mijn kledingstukken kon combineren en dat gaf leuke resultaten. Dit bracht mij zelf ook weer op nieuwe ideeën. Ook gaf Shirley tips voor het vermaken van sommige kledingstukken. Die kleding draag ik nu ook weer met meer plezier. In combinatie met het stijladvies hebben mijn zus en ik ook enkele kledingstukken geruild, waar we allebei blij mee zijn.

Kortom: Shirley heel hartelijk bedankt voor deze nuttige en gezellige dagen. Ik kan iedereen een stijladvies en/of garderobeplanning van harte aanbevelen!

Addy en Jannie, Met hartelijke groet, Addie 23 mei 2018

Voor mijn 40ste verjaardag heb ik van een aantal vriendinnen samen een True colour kleuradvies cadeau gekregen. Ik heb het kleuradvies bij mij thuis in Amstelveen gehad van Shirley. Mijn beste vriendin was er bij en het is een hele leuke nuttige middag geweest. Shirley heeft mij uitgelegd dat ik een mix zomer-wintertype ben en zij heeft dit toegelicht met de afterdrapes. Ik heb inmiddels het minikleurenkaartje en de dubbelzijdige pocket kleurenwaaier zomer-winter ontvangen. Ook heb ik een leuke, mooie sjaal gekregen van Shirley als cadeautje. Ik ga binnenkort ook een stijladvies met  kledingkoopadvies doen. Shirley is een echte vakvrouw en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Heleen van der Graaf, 22 mei 2018

Ik heb het ”True colour” kleuradvies bij About Image, Shirley gedaan. Hoewel ik aanvankelijk sceptisch was en er wat lacherig over deed en dacht. Was het een echte eyeopener voor mij. Wit, grijs, zwart kennen we allemaal wel.

Ik ben mij dus bewust geworden van het effect van het hele kleurpalet met alle tinten op je uiterlijk. Hoe je dus overkomt op anderen en het effect op je eigen gevoel. De sfeer tijdens het kleuradvies is ook ontspannen geweest en Shirley respecteert ook je eigen meningen. Dus niet dwingend je moet dit of dat . . . Ook al ben je daarna nog soms eigenwijs dan ben je wel bewust eigenwijs.

Ik ontvang nu ook de nieuwsbrief van About Image. Zeker met de seizoenswisselingen een fijne reminder. Ook een fijne kleurenwaaier meegekregen die ik soms wel gebruik als ik ga winkelen. Al met al een echte aanrader en dit voor een schappelijke prijs.

Jeroen, November 2017

Leerzame en gezellige ochtend in juni 2014 bij About Image, Amstelveen

Shirley is zeer kundig, een echte vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ik heb mezelf wel eens verdiept in wat voor kleurentype ik zou zijn, maar ik kwam er niet echt achter, totdat Shirley mij vertelde dat ik een combinatie lente/ winter ben.

Dit True colour kleuradvies” bij About Image is echt een eyeopener en met het gekregen kleurenkaartje ben ik aan de slag gegaan. Heel handig en het bespaart veel ‘foute kleur’ aankopen.

Shirley bedankt !

Vriendelijke groeten,

Margrethe

Margrethe, Juni 2014

Duo advies maart 2012

Ik heb met veel plezier het “True colours” kleuradvies bij About Image gedaan. Shirley geeft op een professionele, heldere manier uitleg met o.a. de afterdrapes. Ik weet nu mijn “True colours” en ik beveel Shirley Tdlohreg, About Image zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een goed, professioneel en persoonlijk kleuradvies. En een hele gezellige middag als bonus,

Mevrouw Adri B.

Mevrouw Adri B, Maart 2012