Het leven gaat verder ook na borstkanker dus back to life met stichting Back To Life!

  1. Borstkanker treft één op de zeven vrouwen per jaar in Nederland.
  2. Er komen dus ongeveer 17.000 vrouwen met borstkanker bij per jaar, zij krijgen te horen, “Helaas mevrouw u heeft borstkanker”
  3. Er is bijna niemand die geen familielid, vriendin of kennis heeft die deze nare ziekte niet heeft of heeft gehad.
  4. Wie er op tijd bij is, heeft goede vooruitzichten op genezing en volledig herstel bij borstkanker.
  5. Het volledig herstel en re-integratie na de diagnose borstkanker is een moeilijke, lange weg.

De lange moeizame weg van re-integratie en dus weer genieten van je leven.

Er is veel aandacht voor vrouwen met borstkanker en veel steun tijdens het genezingsproces. Maar als je (bijna) beter bent, ben je op jezelf aangewezen. Ook bij het weer oppakken van je werk. Dit via je baan of je eigen bedrijf en je sociale leven dus re-integratie en weer genieten van je leven. Hierin wil de stichting BTL je een steuntje in de rug geven en je ook een handje helpen.

Stichting Back To Life en haar doelgroep, haar visie en haar missie

Doelgroep:

Vrouwen met borstkanker of vrouwen die borstkanker hebben gehad en herstellende zijn na behandelingen en operaties. En het revalidatietraject doen of al gedaan hebben en re-integreren.

Missie:

Die vrouwen een leuke middag geven, door ze helpen met het vinden van hun hernieuwde uiterlijk en met nieuwe inzichten.

Visie:

Door middel van je uiterlijke presentatie, je kleding in je eigen stijl passend bij je “true colours”. Je straalt uit dat je weer goed in je vel zit en (bijna) beter bent. En dus klaar bent voor “Back to Life” oftewel re-integratie en ook weer volop genieten van je leven!

Doel voor doelgroep:

Het doel is om door mee te doen aan de gratis workshop kleuradvies of gratis workshop kleur – en stijladvies  je weer beter in je vel te zitten. En je weer goed, zowel van buiten als vanbinnen, te voelen of gaan voelen. Dit mede door de nieuwe inzichten door  het volgen  van de workshop en dit ook weer  uitstralen.

 Stichting-Back-To-Life-About-Image-Amstelveen-borstkanker-Shirley-Tdlohreg-voorzitter

Uitvoeren van missie, visie en doel van stichting Back To Life

  1. De stichting BTL wil jaarlijks een aantal vrouwen helpen door het aan te bieden van gratis workshop kleuradvies en gratis workshop kleur en stijladvies.
  2. De workshops worden gegeven in kleine groepen van 4 tot 8 vrouwen door 1 of meerdere imago stylisten.
  3. Juist die vrouwen een leuke middag geven en helpen met het vinden van hun hernieuwde uiterlijk.
  4. Door middel van je uiterlijke presentatie, je (nieuwe) kleding in je eigen stijl passend bij je “true colours”, straal je uit dat je weer goed in je vel zit en (bijna) beter bent.
  5. Jij bent klaar voor back to life dus re-integreren en de weer regie over je eigen leven hebben.

Het bereiken van de doelgroep van stichting Back To Life

Hand-outs en publicaties via blog website About Image en eigen website (na oprichting), nieuwsbrief About Image, Facebook, contacten met mamspoli’s, revalidatiecentra en inloophuizen brengt de stichting bij de doelgroep voor aanmelding, deelname en uitvoering.

Donaties en sponsoring na oprichting stichting BTL

Voor het geven van de workshops kleuradvies en workshop kleur en stijladvies is geld nodig. Hiervoor is de stichting BTL aangewezen op donaties en sponsoring. BTL zal jaarlijks ook een aantal fundraising events en acties organiseren om zo geld binnen te halen om de stichting te laten draaien, functioneren en te exploiteren. BTL is een ANBI-stichting, de donateurs kunnen de giften aftrekken voor inkomsten – of vennootschapsbelasting. BtL betaalt geen schenkingsbelasting na oprichting

Helpende handen zijn altijd nodig, help jij ook een handje mee?

Iedereen kent wel iemand in zijn/haar directe omgeving die borstkanker heeft of heeft gehad. Wil jij meehelpen om deze groep vrouwen een steuntje in de rug te geven en in duwtje in de goede richting? In de vorm van een donatie, sponsoring, bij het helpen organiseren van de jaarlijkse acties, lid worden van het bestuur worden of anders? Neem dan contact op met stichting Back To Life, want de stichting BtL kan altijd wel een steuntje in de rug en een paar helpende handen gebruiken. Help jij ook een handje mee! Mail dan naar stichtingbacktolife(at)aboutimage.nl 

Stichting Back To Life wordt in week 40/41 opgericht

Voor het oprichten van de stichting Back To Life zijn de voorbereidingen in vergevorderd stadium. Het bestuur zal bestaan uit penningmeester Sabine Boog, Yvonne Doff, secretaris en ik, Shirley Tdlohreg voorzitter. Website wordt gemaakt, logo is besteld! Wordt vervolgd!

Volg About Image, Shirley Tdlohreg en binnenkort Stichting Back To Life op:

volg-shirley-tdlohreg-voorzitter-stichting-back-to-life-linkedinstichting-Back-to-Life-borstkanker-vrouwen-About-Image-twitterblog-oprichting-stichting-Back-to-Life-vrouwen-borstkanker