Stichting Back to Life

Het leven gaat verder ook na borstkanker dus Back to Life!

  1. Borstkanker treft één op de zeven vrouwen per jaar in Nederland.
  2. Er is bijna niemand die geen familielid, vriendin of kennis heeft die deze nare ziekte niet heeft of heeft gehad.
  3. Wie er op tijd bij is, heeft goede vooruitzichten op genezing en volledig herstel.
  4. Het volledig herstel en re-integratie na de diagnose borstkanker is een moeilijke, lange weg.

De lange moeizame weg van re-integratie dus Back to Life

Er is veel aandacht voor borstkanker en steun tijdens het genezingsproces. Maar als je (bijna) beter bent, ben je op jezelf aangewezen. Ook bij het weer oppakken van je werk. Dit via je baan of je eigen bedrijf en je sociale leven dus re-integratie. Hierin wil de stichting “Back to Life” je een steuntje in de rug geven en je ook een handje helpen.

Stichting Back to Life en haar doelgroep, haar visie en haar missie

Doelgroep:

Vrouwen die dus borstkanker hebben of hebben gehad en herstellende zijn na behandelingen, operaties. En het revalidatietraject doen of al gedaan hebben en re-integreren.

Missie:

Die vrouwen een leuke middag geven en helpen met het vinden van hun hernieuwde uiterlijk.

Visie:

Door middel van je persoonlijke presentatie, je kleding in je eigen stijl passend bij je “true colours”. Je straalt uit dat je weer goed in je vel zit en (bijna) beter bent. En dus klaar bent voor “Back to Life” oftewel re-integratie.

Doel voor doelgroep:

Het doel is om door mee te doen aan de workshop kleuradvies of workshop kleur en stijladvies  je weer beter in je vel te zitten. En je weer goed, zowel van buiten als van binnen, te voelen of gaan voelen,. Dit mede door de nieuwe inzichten door  het volgen  van de workshop en dit ook weer  uitstralen.

 Stichting-Back-to-Life_About-Image-Amstelveen_borstkanker_Shirley-Tdlohreg

Uitvoeren van missie, visie en doel van stichting Back to Life

  1. De stichting Back to Life wil jaarlijks een aantal vrouwen helpen door het aan te bieden van gratis workshop kleuradvies en gratis workshop kleur en stijladvies.
  2. De workshops worden gegeven in kleine groepen van 4 tot 6 vrouwen door 1 of meerdere imago stylisten.
  3. Juist die vrouwen een leuke middag geven en helpen met het vinden van hun hernieuwde uiterlijk.
  4. Door middel van je uiterlijke presentatie, je (nieuwe) kleding in je eigen stijl passend bij je “true colours”, straal je uit dat je weer goed in je vel zit en (bijna) beter bent.
  5. Jij bent klaar voor Back to Life dus re-integreren.

Het bereiken van de doelgroep van stichting Back to Life

Hand-outs en publicaties via eigen website (na oprichting) website About Image, nieuwsbrief winter 2018 About Image, Facebook, contacten met mamspoli’s, revalidatiecentra en inloophuizen brengt de stichting brengt de stichting bij de doelgroep voor aanmelding, deelname en uitvoering.

Donaties en sponsoring

Voor het geven van de workshops kleuradvies en workshop kleur en stijladvies is geld nodig. Hiervoor is de stichting Back to Life aangewezen op donaties en sponsoring. De stichting Back to Life zal jaarlijks ook een aantal acties organiseren om zo geld binnen te halen om de stichting te laten draaien, functioneren en te exploiteren. Back to Live is een ANBI-stichting, de donateurs kunnen de giften aftrekken voor inkomsten – of vennootschapsbelasting. De stichting Back to Life betaalt geen schenkingsbelasting

Helpende handen zijn altijd nodig, help jij ook een handje mee?

Iedereen kent wel iemand in zijn/haar directe omgeving die borstkanker heeft of heeft gehad. Wil jij meehelpen om deze groep vrouwen een steuntje in de rug te geven en in duwtje in de goede richting? In de vorm van een donatie, sponsoring, bij het helpen organiseren van de jaarlijkse acties, lid worden van het bestuur worden of anders? Neem dan contact op met stichting Back to Life, want de stichting Back to Life kan altijd wel een steuntje in de rug en een paar helpende handen gebruiken. Help jij ook een handje mee! Mail dan naar shirley@aboutimage.nl of bel 06-20417381

Donaties kunnen worden overgemaakt naar KNAB Bank:
Banknummer NL 47 KNAB 0256 2347 44 t.a.v. About Image Amstelveen o.v.v. Oprichting stichting Back to Life

Volg ons via Facebook (profiel oprichtster Back to Life)   Linkedin (profiel oprichter stichting Back to Life) Twitter  Blog

2019-02-17T12:26:18+00:00