Wereld vrouwendag 8 maart 2019, wereldvrouw, topvrouw, zegt het voort, zegt het voort!

Wie is je wereldvrouw, topvrouw, wereldwijs en welke vrouw of vrouwen heeft of hebben je geïnspireerd en/of inspireert/inspireren je nog steeds? Heb je er één, twee of drie of misschien wel vijf of meer vrouwen die je hebben geïnspireerd of inspireren? Ik heb deze vragen de afgelopen week  aan een aantal vrouwen in mijn directe omgeving gesteld en het is een mooie lijst geworden. Mijn lijst van 5 vrouwen die mij inspireren: mijn moeder, Coco Chanel, Oprah Winfrey, Isabel Allende en mijn Omi.

mijn-bron-van-inspiratie-mijn-moeder-alle-moeders-wereld-vrouwendag-8 maart-2019

voor mijn moeder, alle moeders, zussen, vriendinnen, collega’s en mede-ondernemers

Wie is/zijn de vrouw/vrouwen die je hebben geïnspireerd en/of inspireren voor Wereld vrouwendag 8 maart 2019?

Mijn moeder, ikzelf zie haar als mijn grote bron van inspiratie. Zij staat altijd voor mij klaar vooral als ik haar heel hard nodig heb. Zoals tijdens mijn ziek-zijn, samen naar het ziekenhuis voor operatie nummer drie om 7.30 AM van huis. Zij heeft zelf vier kinderen gekregen en dat in zes jaar tijd. Daarna is zij op haar eenendertigste weer naar kweekschool gegaan om haar hoofdakte kleuterleidster te halen. Nu vierentachtig jaar en als het even kan in haar mooie tuin aan het werk of bezig met een van haar andere hobby’s. Wij komen allemaal graag en vaak bij haar, gezellig en warm (t)huis, haar vier kinderen waarvan 3 getrouwd en eentje getrouwd met haar bedrijf. En haar acht kleinkinderen al allemaal studerend of werkend en haar 2 achterkleinkinderen.

wereld-vrouwendag-8 maart-2019-About-Image-shirley-tdlohreg

Have a nice Day, nice Womensday 8 maart 2019, enjoy!

Sterke vrouwen, ongeacht afkomst, religie of opleiding die Wereld vrouwendag 8 maart 2019 extra betekenis geven

Michelle Obama, sterke “zwarte” vrouw en de eerste niet-blanke presidentsvrouw in het witte huis. Quote uit haar boek en bestseller Becoming Michelle Obama: “If they go low, we go high”! Moeder Theresa, Golda Meïr, haar bijnaam de ijzeren dame, Isabel Allende, Oprah Winfrey, dr. Kimmings, Alexander Monroe Ziekenhuis, dr. Woerdeman, Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis, dr. Aletta Jacobs, Joke Smit, Elvira, mijn trouwe lieve hulp(geweest). Gilly Emanuels, genoemd door mijn zus en terecht vrijgesproken. Mijn zus, een echte tijger/bikkel en vechtster genoemd door haar oudste dochter. Mijn moeder, zij stond onvoorwaardelijk achter mij, altijd! (zei mijn schone zus) Kate Busch, omdat zij doet wat zij leuk vindt en niet wat van haar verwacht wordt. Mijn eerste huisarts mede door haar ben ik medicijnen gaan studeren (andere schone zus) Katja Schuurmans, bruisende persoonlijkheid en oprichtster van Return To Sender, ik ben zeker “ fan” van haar. Koningin Maxima, Aretha Franklin, Coco Chanel, lady Diana, Marilyn Monroe, Beyoncé Knowless en vele anderen bekende en onbekende vrouwen.

Welke vrouw of vrouwen is of zijn je bron of bronnen van inspiratie, zegt het voort zegt het voort!

Coco Chanel, ook omdat ik als kind al bezig was met maken van kleding voor mijn poppen, Chanel pakjes. Coco Chanel, mode icoon, mijn favoriete modeontwerpster en een van mijn inspiratiebronnen. Mede omdat zij grondlegster van de korset loze kleding voor vrouwen was.  Mijn eerste zelf gekochte lippenstift was van Chanel en uiteraard rood. Coco Chanel wordt beschouwd als belangrijkste modeontwerpster ooit en is de bedenker van de Little Black Dress. Emancipatie voor en van vrouwen begint volgens mij met gelijke kansen, vooral op onderwijs en scholing. En vrije keuze wie je wil zijn en wat je wil worden dus de kans om je dromen te volgen. Of je nu succes wil zijn en carrière maken, moeder wil worden of beide.

wereld-vrouwendag-8-maart-2019-topvrouw-wereldvrouw-about-image

in elke vrouw zit een wereldvrouw, topvrouw, wie is je grote bron van inspiratie? wie ben je en wie wil je zijn, topvrouw, wereldvrouw, moeder, succesvol, begeerd,

Ook in jou zit een wereldvrouw topvrouw, zullen we haar samen laten zien, bel 06-20417381 vraag naar Shirley vul het contactformulier in.

Wil jij met hulp van Shirley Tdlohreg, imago styliste en personal shopper je wereldvrouw, topvrouw in jezelf ontdekken en laten zien aan de rest van de wereld?  Dan kijken we samen hoe wij de wereldvrouw, topvrouw in je aan de wereld gaan laten zien en wat daarvoor nodig is? 

Volg About Image en Shirley Tdlohreg op:

link_About-Image-Amstelveen_twitter