Workshop de spiegeltraining; wie ben ik, wie wil ik zijn en ook hoe anderen je zien!

Shirley-Tdlohreg-About-Image-1ste indruk-workshop-spiegeltraining-bedrijven-zakelijke-groepen-Amsterdam-Utrecht-Leiden-Schiphol-Haarlem

Workshop de spiegeltraining : wereldvrouw/wereldman, topvrouw/topman, wereldwijs.
Wat is je beoogde uitstraling en heb jij die beoogde uitstraling dus ook?
Wat zegt de spiegel?
Je spiegelbeeld, hoe zien andere je en hoe zie jij jezelf.
Spiegelen, wie je zie en klopt het met je eigen beeld?
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat vindt de ander?

Hoe bereik jij met de workshop de spiegeltraining de door jou beoogde uitstraling?

Tijdens deze interactieve workshop krijg je letterlijk een spiegel voor. Je spiegelt jezelf met de hulp van jouw collega’s, de anderen. Zij zijn je spiegel dus hoe zien zij je? Wat zegt je spiegelbeeld? Hoe bereik je met de juiste zakelijke kleding, je true colours en je persoonlijke zakelijke kledingstijl de door jou beoogde resultaat. De uitstraling van een wereldvrouw/wereldman. En wie is je voorbeeld van een wereldvrouw /wereldman, topvrouw/topman en wereldwijs? Wij geven daarna ook een kort individueel advies. Dus hoe bereik jij ook na volgen van deze workshop de door jou beoogde uitstraling?

Voor informatie, offerte en reservering , bel 06-20417381 of vul het contactformulier in

workshop-spiegeltraining-1st indruk-uitstraling-zakelijke-groepen-bedrijven


Tarief & locatie van de workshop de spiegeltraining voor bedrijven en zakelijke groepen.

Workshop de spiegeltraining is speciaal voor zakelijke groepen en bedrijven. Wij stellen de workshop op maat samen naar wens van de opdrachtgever en de doelgroep. De workshop is interactief en kan incompany worden geven. De workshop kan ook worden gegeven op diverse workshoplocaties in de Randstad zoals Amstelveen, Amsterdam WTC , Maarssen, Den Haag en Utrecht Elk mens is uniek, elk bedrijf is uniek, elke workshop is uniek. Het tarief van de workshop Spiegeltraining is op aanvraag.

Ga voor de workshop en voor de 1ste indruk die werkt!

Goedgeklede en verzorgde werknemers stralen meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Dit geeft een goede eerste indruk over de kwaliteit en professionaliteit van jouw bedrijf of de organisatie. Dit draagt mede bij aan je succesvolle bedrijfsimago. Steeds meer bedrijven en zakelijke groepen gaan voor de workshop de Spiegeltraining. Over wie ben ik, wie wil ik zijn en hoe zien anderen mij, door About Image, jouw bedrijf ook?

Voor informatie, offerte en reservering workshop de Spiegeltraining, bel 06-20417381 of vul het contactformulier in