Loading...
Workshop de Spiegeltraining2019-01-03T17:35:19+00:00

Workshop de Spiegeltraining; wie ben ik, wie wil ik zijn en ook hoe anderen je zien!

Workshop de Spiegeltraining: wereldvrouw/wereldman, topvrouw/topman, wereldwijs.
Wat is je beoogde uitstraling?Heb je dus die beoogde uitstraling ook?

Wat zegt de spiegel?
Spiegelbeeld
Spiegelen
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….

workshop-spiegeltraining_zakelijke-workshops_About-Image_Amstelveen_spiegel

Hoe bereikt je de door je beoogde uitstraling?

Hoe kan je de door je beoogde uitstraling van wereldvrouw/wereldman, topvrouw/topman of wereldwijs bereiken? Tijdens deze interactieve workshop krijg je letterlijk een spiegel voor. Je spiegelt jezelf met de hulp van jouw collega’s, de anderen. Zij zijn je spiegel dus hoe zien zij je?

Wij geven daarna ook een kort individueel advies. Hoe bereik je met de juiste zakelijke kleding, je “True Colours” en je persoonlijke zakelijke kledingstijl het door jou beoogde resultaat. De uitstraling van een wereldvrouw/wereldman. En wie is je voorbeeld van een wereldvrouw /wereldman, topvrouw/topman en wereldwijs?

Tarief & locatie van de workshop de Spiegeltraining voor bedrijven en zakelijke groepen.

Workshop de Spiegeltraining is speciaal voor zakelijke groepen en bedrijven. Wij stellen de workshop op maat samen naar wens van de opdrachtgever en de doelgroep. De workshop is interactief en kan incompany worden geven. De workshop kan ook worden gegeven op diverse workshoplocaties in de Randstad zoals Amstelveen, Amsterdam WTC, Maarssen, Den Haag en Schiphol WTC. Elk mens is uniek, elk bedrijf is uniek, elke workshop is uniek. Het tarief van de workshop Spiegeltraining is op aanvraag.

Ga voor de workshop Spiegeltraining en voor de 1ste indruk die werkt!

Goedgeklede en verzorgde werknemers stralen meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Dit geeft een goede eerste indruk over de kwaliteit en professionaliteit van je bedrijf of de organisatie. Dit draagt mede bij aan je succesvolle bedrijfsimago. Steeds meer bedrijven en zakelijke groepen gaan voor de workshop de Spiegeltraining. Over wie ben ik, wie wil ik zijn en hoe zien anderen mij, door About Image, jouw bedrijf ook?

Vul dan het contactformulier in of stuur je mail naar Shirley shirley@aboutimage.nl Vergeet je telefoonnummer niet als je teruggebeld wilt worden.