Workshop I Love Colour herfst/winter 2019/2020 met kleuradvies 3.0 voor eigen groepje vanaf 6 vrouwen

De workshop I Love Colour , lady’s only, is dus inclusief met up-to-date kleuradvies met kleuranalyse. Ook voor dit modeseizoen herfst/winter 2019/2020 zijn er weer nieuwe modekleuren. Niet alle modekleuren van herfst/winter 2019 passen even goed bij jou. Wil je weten welke modekleuren van herfst en winter 2019 er niet bij jou passen? En dus welke modekleuren juist wel? En ook waarom die trendkleuren juist wel bij je passen? Doe dan de workshop met jouw eigen besloten groepje vanaf 6 deelnemers lady’s only. De leuke en interactieve workshop is inclusief persoonlijk kleuradvies met kleuranalyse. En het gratis kleurenkaartje in je eigen kleurenseizoen inclusief handige tips.

patone-modekleuren-herfst-winter-2019-2020-workshop-I-LOVE-COLOUR-About-Image

Modekleuren herfst/winter 2019/2020 met dank aan Pantone color instute

Workshop I Love Colour herfst/winter 2019/2020 met kleuradvies 3.0 voor eigen groepje vanaf 6 vrouwen

De I Love Colour workshop, lady’s only, is dus inclusief met up-to-date kleuradvies met kleuranalyse. Ook voor dit modeseizoen herfst/winter 2019/2020 zijn er weer nieuwe modekleuren. Niet alle modekleuren van herfst/winter 2019 passen even goed bij jou. Wil je weten welke modekleuren van herfst en winter 2019 er niet bij jou passen? En dus dus welke modekleuren juist wel? En ook waarom die trendkleuren juist wel bij je passen? Doe dan de workshop I Love Colour met je eigen besloten groepje vanaf minimaal 6 deelnemers lady’s only. De leuke en interactieve workshop is inclusief persoonlijk kleuradvies met kleuranalyse. En het gratis kleurenkaartje in je eigen kleurenseizoen inclusief handige tips.

 

Met dank aan rubriek.nl klik op plaatje voor link. plaatje toevoegen!

Onderwerpen en programma workshop herfst/winter 2019/2020 met kleuradvies 3.0:

 • Kleuradvies d.m.v. kleurentest en kleurenanalyse voor de spiegel voor alle deelnemers. Wat zijn je “True Colours”? Wat is jouw kleurenseizoen:
  zomer, winter, lente of herfst. De theorie is gebaseerd op het 4-seizoen kleurensysteem en totaal 12 mix types.
 • Inclusief gratis handige mini-kleurenkaartje en up-to-date kleuradvies trendkleuren seizoen Atumm/winter 2019/2020
 • Welke kleuren zijn “hot” voor herfst/winter 2019/2020? De nieuwe modekleuren voor herfst/winter 2019/2020 zijn onder andere Living Coral (kleur van het jaar 2019), chili peper, een pittige roodtint, biking red, diepe rood, crème de pêche, tint met vleugje perzik, peach pink,warme roze. Dark cheddar, warm donkergeel met vleugje oranje, galaxy blue, middenblauw tint zie ook plaatje Top Color Pantone Fall-Winter NY Pallette
 • Collage maken over modekleuren herfst/winter 2019/2020; welke kleuren vind je mooi en passen bij je?
 • Hoe combineer je de kleuren van je kleding, je accessoires en je make-up voor herfst/winter 2019?
 • De ideale winterse haarkleur en welke haarkleur past bij jou?
 • Zakelijke garderobe: welke kleuren draagt je naar die belangrijke vergadering, zakelijke netwerkbijeenkomst of sollicitatiegesprek?
 • Met speciale aandacht voor trendkleuren voor feestkleding zoals voor exclusieve kerstdiner of nieuwjaarsparty.
 • Preview modekleuren zomer 2020

Trendcouncil_SS2020-preview-workshop-I-Love-Colour-About-Image-Amstelveen

Preview modekleuren lente/zomer 2020 met dank aan Trendcouncil.com

Over de prijs en de locatie

De prijs is mede afhankelijk van aantal personen en gekozen locatie; er geldt minimum van 6 deelneemsters, lady’s only. Je kunt de workshop boeken op verschillende locaties in Randstad onder ander in Amsterdam, Amstelveen, Bilthoven, Leiden, Hilversum. De workshop inclusief kleuradvies met kleuranalyse voor elke deelneemster.

Ga je ook voor de workshop I Love Colour lady’s only met je eigen besloten groep?

De workshop is leuk, interactief en dus gezellig om te doen met je eigen groep. Dit kan al met je eigen groep vanaf minimaal 6 vrouwen. Geef je, je gasten van jouw vrijgezellenfeestje of je met jouw collega’s of vriendinnen een leuke, gezellige en nuttige middag of avond. Vanaf 01-09-2019 te boeken de workshop I Love Colour herfst/winter 2019/2020 lady’s only. Eventueel in combinatie met workshop I Love Fashion, over de modetrends voor herfst/winter 2019/2020 inclusief persoonlijk stijladvies en stijltips

Bel dan Shirley op 06-20417381 of vul het contactformulier in voor informatie en reserveringen