Workshop uiterlijke presentatie & personal branding workshop; de workshop over de beste versie van jezelf

Bij tal van gelegenheden moet je jezelf presenteren in stijl, zoals op een beurs, bij een netwerkbijeenkomst en ook bij een verkoopgesprek. De vraag is: “Welke kledingstijl kies je dan”. Kies jij je eigen stijl of pas je jezelf aan de gelegenheid en je gesprekspartners en/of klanten aan? Laat je al de beste versie van jezelf zien? Of kan het dus nog beter door een goede uiterlijke presentatie en personal branding van jezelf en je bedrijf.

workshop-uiterlijke-presentatie-en personal-branding-vrouw-About-Image-Amsterdam-incompany-man-eigen-bedrijf-workshop-uiterlijke-presentatie-en-personal-branding-man-About-Image-Amstelveen-Amsterdam-Randstad

Met dank aan LaDress by Simone 

Workshop uiterlijke presentatie en personal branding voor de beste versie van jezelf!

Wil jij ook:

  • De juiste eerste indruk maken in elke situatie?
  • Een krachtige elevator pitch hebben?
  • Sterk merk zijn?
  • Nog meer naamsbekendheid hebben?
  • Ook meer succes hebben en dat ook uitstralen?
  • En meer klanten hebben?
  • Veel meer opdrachten krijgen en meer geld verdienen?
  • Meer voldoening halen uit je bedrijf en/of werkzaamheden

Tarief & locatie van de workshop uiterlijke presentatie en personal branding workshop

De workshop uiterlijke presentatie en personal branding wordt op maat samengesteld. In overleg met de opdrachtgever wordt de workshop naar de wensen van de opdrachtgever en de specifieke doelgroep aangepast. Indien gewenst is de workshop interactief. En kan gegeven worden op diverse centraal gelegen workshoplocaties in de Randstad zoals Amsterdam, Utrecht of incompany in overleg.

Goedgeklede en verzorgde werknemers; het visitekaartje van elk bedrijf, dus jij ook van jouw eigen bedrijf

Het is een feit dat goedgeklede en verzorgde werknemers meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Dit geeft een goede eerste indruk over de kwaliteit en professionaliteit van jouw bedrijf of de organisatie. Investeer in jezelf, het personeel en/of collega’s en doe een of meerdere van de zakelijke workshops door  About Image. Shirley Tdlohreg heeft al meer dan driehonderd workshops geven sinds 2006. Zowel workshops aan particulieren groepen voor feestelijke gelegenheden en zakelijke workshops op het gebied van uiterlijke presentatie en personal branding.

Voor informatie, aanvragen offerte en reserveren bel 06-20417381 of vul het contactformulier in