Loading...
Workshop uiterlijke presentatie en personal branding2019-01-03T21:47:08+00:00

Workshop uiterlijke presentatie & personal branding workshop; de workshop over de beste versie van jezelf.

Bij tal van gelegenheden moet je jezelf presenteren in stijl, zoals op een beurs, bij een netwerkbijeenkomst en ook bij een verkoopgesprek. De vraag is: “Welke kledingstijl kies je dan”. Kies jij je eigen stijl of pas je jezelf aan de gelegenheid en je gesprekspartners en/of klanten aan? Laat je al de beste versie van jezelf zien? Of kan het nog beter door een goede uiterlijke presentatie en personal branding van jezelf en je bedrijf.

workshop_uiterlijke-presentatie-en personal-branding_vrouw_About-Imageworkshop_uiterlijke-presentatie-en-personal-branding_man_About-Image-Amsteleen

Met dank aan  www.ladress.nl

Workshop uiterlijke presentatie & personal branding voor de beste versie van jezelf!

Wil jij ook:

  • De juiste eerste indruk maken in elke situatie?
  • Een krachtige elevator pitch hebben?
  • Sterk merk zijn?
  • Nog meer naamsbekendheid hebben?
  • Ook meer succes hebben en dat ook uitstralen?
  • En meer klanten hebben?
  • Veel meer opdrachten krijgen en meer geld verdienen?
  • Tenslotte meer voldoening halen uit je bedrijf en/of werkzaamheden

Tarief & locatie van de workshop uiterlijke presentatie en personal branding workshop

De workshop uiterlijke presentatie en personal branding wordt op maat samengesteld en is ook nog naar wensen van de opdrachtgever en de doelgroep aan te passen. De workshop is interactief en kan worden gegeven op diverse centraal gelegen workshoplocaties in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, of incompany in overleg.

Goedgeklede en verzorgde werknemers; het visitekaartje van elk bedrijf

Het is een feit dat goedgeklede en verzorgde werknemers meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Dit geeft een goede eerste indruk over de kwaliteit en professionaliteit van je bedrijf of organisatie. Investeer in jezelf, jouw personeel en/of collega’s en doe een of meerdere van de zakelijke workshops bij About Image.

Wil je de workshop uiterlijke presentatie en personal branding reserveren of een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in of stuur je mail naar mij, Shirley Tdlohreg van About Image shirley@aboutimage.nl met je telefoonnummer als je teruggebeld wilt worden.