Loading...
Workshop true colours business kleuradvies voor bedrijven en zakelijke groepen2019-01-21T22:36:18+00:00

Workshop true colours business kleuradvies voor een eerste indruk die werkt!

Kleuren zijn overal. Ze worden geassocieerd met bepaalde kenmerken zoals professioneel, zakelijk, betrouwbaar, mannelijk, vrouwelijk, authentiek, zachtaardig, daadkrachtig of geraffineerd. Door het bewust kiezen van bepaalde kleuren breng je een boodschap over. Wat je true colours zijn en welke boodschap je overbrengt ontdekt je tijdens het true colours business kleuradvies voor bedrijven en zakelijke groepen.

 • Wanneer is donkerblauw gewenst?
 • Wanneer kun je jouw rode stropdas het beste dragen?
 • Welke kleur rood past bij je; het koele rood of het warme rood?
 • Draagt je wel of geen stropdas?
 • Hoe kies je de juiste kleur voor uw overhemd.
 • Hoe kies u de juiste kleur blouse of top?
 • Welke kleuren kies je voor uw accessoires?
 • Welke kleur schoenen, kousen of panty’s kiest je bij jouw zakelijke outfit?

De betekenis van de kleuren

workshop_true-colour-business-kleuradvies_voor_zakelijke-groepen-en-bedrijven_door_About-Image-Amstelveen

Blauw
De kleur (donker)blauw kan bijna altijd. Het is een veilige kleur. (Donker)blauw staat voor betrouwbaarheid en zakelijkheid. Draag (donker) blauw als je niet weet hoe de tegenpartij zich kleedt.

Geel
De kleur geel is tegengestelde van blauw, betekend opletten.

Zwart
De kleur zwart is zakelijk. De drager oogt belangrijk. Kleur wordt in creatieve branches veel gedragen, zwart heeft iets rebels. Het nadeel: met zwarte kleding creëert je ongemerkt een afstand tot anderen. Wanneer teamspirit en sociale vaardigheden belangrijk zijn, is deze kleur minder geschikt.

Rood
Met de kleur rood val je op, rood heeft een hoge “attentiewaarde”. Te veel rood lijkt echter op een waarschuwingssignaal, denk aan de brandweer. Draag alleen veel rood tijdens afspraak als je heel zeker bent van je zaak. Rood is wel bij uitstek geschikt als kleur voor accessoires, zoals de bekende rode stropdas.

Paars
De kleur paars is een goede optie omdat paars gedurfd is en zeker niet zoet.

Grijs
Combineer de kleur grijs altijd met een kleur. (grijze muizen en grijze massa)

Bruin
De kleur bruin is een prima kleur als je een ondersteunde baan heeft of wilt. Moet je regelmatig op de voorgrond treden, dan is bruin minder geschikt.

Roze
Vermijd de kleur (pastel)roze voor belangrijke gesprekken of formeler aangelegenheden. Het is geen “serieuze” kleur.

Groen
De kleur groen staat voor kalmte en rust en natuur. Een blauwgroene kleur zoals aqua, heeft dezelfde uitstraling, maar oogt chiquer.

Workshop true colours business kleuradvies in praktijk

Ontdek tijdens deze interactieve workshop welke kleuren de door je gewenste persoonlijke en zakelijke uitstraling versterken.  Uitgangspunt zijn je true colours en je bijpassende kleurenseizoen. De theorie is gebaseerd op het 4-kleurseizoenen systeem onderverdeeld in totaal 12 mixtypes.

 1. Alle deelnemers (m/v) krijgen een persoonlijk kleuradvies inclusief kleuranalyse.
 2. Met gratis handig kleurenkaartje passend bij je “true colours” en je kleurenseizoen.
 3. De aanvullende hand-out kleur & kleding.
 4. Voor alle deelnemers (m/v) uitleg over kleurgebruik bij accessoires.
 5. Voor de dames is er hand-out make-up advies betreft kleurgebruik per kleurenseizoen.

Tarief & locatie van de workshop true colours business kleuradvies

De workshop true colours business kleuradvies is speciaal voor zakelijke groepen en bedrijven. De workshop is interactief en kan worden gegeven op diverse centraal gelegen workshop locaties in de Randstad zoals o.a. Amstelveen, Amsterdam, Almere, Utrecht, Maarssen, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Zaanstad  of in company in overleg. Door 1, 2 of meerdere imago consulenten afhankelijk van het aantal deelnemers (m/v). Het tarief van de workshop true colours business kleuradvies is op  aanvraag. Je kunt ook de cadeaubon kleuradvies bestellen voor een individueel true colour business kleuradvies voor een van je werknemers of collega. Zo leuk cadeau om te geven

Ga voor de workshop true colours business kleuradvies, succes verzekerd!

Goed geklede en verzorgde werknemers stralen meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Daarom gaan steeds meer bedrijven en zakelijke groepen voor de workshop true colours business kleuradvies door About Image. Jouw bedrijf ook? Investeer in jezelf, in je personeel en/of collega’s en doe samen de workshop true colours business kleuradvies van About Image. Wil je meer informatie over en/of een offerte op maat aanvragen voor de workshop true colours business kleuradvies door Shirley van About Image? Bel 06-20417381 of stuur een mail naar shirley@aboutimage.nl en vergeet je telefoonnummer niet.