Workshop zakelijk stijladvies en kledingadvies voor bedrijven en groepen

Tijdens de workshop zakelijk stijladvies en kledingadvies komt de wereld van stijl in een notendop voorbij. Je verkrijgt inzicht in je eigen passende zakelijke kledingstijl en je gewenste zakelijke garderobe. Tijdens deze workshop ontdek jij welke kleding en accessoires het beste bij je passen. De basis hiervoor zijn je functie en de dresscode van de sector van het bedrijf waar jij dus werkt.

De onderwerpen en samenstelling van de workshop zakelijk stijladvies en kledingadvies zijn:

  1. De regels voor de verschillende zakelijke dresscode van business tot casual Friday.
  2. Over de beoogde en door je gewenste zakelijke uitstraling, mede afhankelijk van het bedrijf en de branche.
  3. Het opbouwen van de zakelijke basis garderobe voor de man en de vrouw, de do’s en do nots.
  4. Kort zakelijk individueel stijladvies met kledingadvies en stijltips.
  5. The finishing touch; tips & trucs afgestemd op je figuurtype, je persoonlijke stijl en het bedrijf/de branche waarin je dus werkt.
  6. In overleg kunnen je specifieke wensen en van je collega’s worden ingepast in de workshop zakelijk stijladvies en kledingadvies .

workshop_zakelijk-stijladvies-kledingadvies_About-Image-Amstelveen

Tarief & locatie van de workshop zakelijk stijladvies en kledingadvies

De workshop zakelijk stijladvies met kledingadvies is dus speciaal voor zakelijke groepen en bedrijven. Tevens bestaat de workshop altijd uit verschillende onderdelen. Zoals een Power Point presentatie voor de hele groep en kort individueel stijladvies. Ook wordt de workshop zakelijk stijladvies met kledingadvies op maat voor jou en je collega’s samengesteld. De workshop is altijd interactief en praktijkgericht. About Image verzorgt de workshop graag op een van de centraal gelegen workshop locaties in de Randstad. Zoals in Amstelveen, Amsterdam WTC, Almere, Utrecht, Den Haag, Rotterdam of incompany in overleg. Indien gewenst kan er  ook op afspraak of aansluitend dus aan één of meerdere deelnemers van de workshop een aanvullend individueel imagoadvies worden gegeven.

Bel voor informatie en maken van een reservering voor de workshop zakelijk stijladvies met kledingadvies 06-20417381

Wil je meer informatie over wat About Image voor je en je collega’s kan betekenen? Wil je een reservering maken of een offerte aanvragen. Bel 06-20417381 en vraag naar Shirley of stuur je mail ter attentie van Shirley Tdlohreg naar shirley@aboutimage.nl Graag met je telefoonnummer dan kan ik je eventueel bellen.