I Love workshops kleur en stijl, leuke workshops voor je groep met als minimum 6 personen, ladies only!

De workshop I Love Colour inclusief kleuradvies en workshop I Love Fashion inclusief stijladvies zijn uniek, nuttig, trendy en verrassend. De I Love workshops kleur en stijl gaan verder dan de doorsnee workshop kleuradvies en workshop stijladvies. De workshops alleen vrouwen, zijn speciaal samengesteld voor groep vanaf minimaal 6 personen. De laatste modekleuren komen tijdens I Love colour workshop, kleuradvies voorbij. En ook de laatste modetrends komen tijdens I Love Fashion van de lente/zomer 2019 komen in vogelvlucht voorbij. Welke nieuwe modekleuren passen bij jou en welke niet. En welke nieuwe modetrends voor lente en zomer 2019 passen bij jou en welke niet?

Ideaal als onderdeel van je vrijgezellendag, reünie jaarclub, vriendinnendag of teambuilding bedrijfsuitje.

I Love workshops kleur en stijl ladies only als bedrijfsuitje, onderdeel van je vrijgezellenfeest of vriendinnendag

I Love workshops kleur en stijl: de prijs en de locatie.

  1. De prijs is vanaf €60,- per persoon bij 10 deelnemers voor de workshop I Love Fashion inclusief persoonlijk stijladvies met persoonlijke stijltips voor elke deelneemster.
  2. Vanaf €65,- per persoon bij 10 deelnemers voor de workshop I Love Colour. Dit is inclusief persoonlijk kleuradvies, kleuranalyse en ook met een gratis pocketkleurenkaartje als extraatje.
  3. De prijs is mede afhankelijk van aantal personen en gekozen locatie; er geldt minimaal aantal van 6 deelneemsters, ladies only.
  4. Je kunt de I Love workshops kleur en stijl boeken op diverse locaties in Randstad onder ander in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Leiden, Hilversum.
  5. De workshops I Love workshops kunnen ook gegeven worden op een door jezelf verzorgde locatie.

Ga je voor de super leuke I Love workshops kleur en stijl met je eigen besloten groep, ladies only?

De workshop I Love Fashion en workshop I Love Colour zijn leuk en gezellig om te doen. Dit met je eigen groep vanaf 6 vrouwen. Geef jezelf, je gasten van je vrijgezellenfeestje of jou en je collega’s een leuke, gezellige en nuttige middag of avond.

Bel 06-20417381 voor het boeken van de superleuke, trendy I Love workshops kleur en stijl omdat het zo leuk en nuttig is om te doen met je eigen besloten groep.

Nu te boeken I Love Colour, de workshop kleur over de nieuwe modekleuren van  lente en zomer 2019 inclusief kleuradvies met kleuranalyse. Of I Love Fashion, de workshops stijl over de nieuwste modetrends voor lente en zomer 2019, inclusief stijladvies met figuuranalyse en stijltips. Mail naar shirley@aboutimage.nl voor meer informatie of bel 06-20417381.