Twee dagen op pad met imago styliste en personal shopper Shirley van About Image voor zakelijke imago advies

zakelijk-imago-advies-2-dagen-op-stap-met-imago-styliste-personal-shopper-Shirley-Tdlohreg-sollicitatiekleding-Amstelveen-Amsterdam-Almere-Den-Haag

Imago styliste en personal shopper Shirley Tdlohreg

In december 2018 word ik benaderd door Bic5 voor offerte betreft een zakelijk imago advies voor een klant als onderdeel van sollicitatietraining betreft inhoudelijke presentatie en uiterlijke presentatie. Het betreft de heer V.U. , zijn persoonlijke presentatie is toe aan een update en ik ga onderdeel uiterlijke presentatie verzorgen. Ik maak een offerte voor het all-in zakelijke imago advies aangepast aan de situatie van de heer V.U. deze is verdeeld over twee dagen, dag een zakelijk imago advies bestaande uit verschillende onderdelen.

Dag één: het zakelijke imago advies bij de heer V.U. thuis met als beoogde doel een goede uiterlijke presentatie

  1. Zakelijk kleuradvies, iedereen heeft goede en minder goede kleuren voor zijn zakelijke kleding. De heer V.U. is een zomertype, blauwgrijze ogen, lichte tikkeltje rosé huid en donkerblond nu grijs wordend haar.
  2. Zakelijk stijladvies, de heer V.U. is normaal tot volslank gebouwd, met buikje, van gemiddelde lengte, 1.78 M. Zijn  pluspunten samen met zijn aandachtspunten benoemen. Bij het samenstellen van het zakelijk kledingadvies ga ik opzoek naar de juiste zakelijke kleding. Dit passend bij de heer V.U. zijn persoonlijke stijl, de gelegenheid, zijn kleurentype, Zomer en zijn figuurtype, volslank.
  3. Persoonlijke presentatie: wie ben je en wie wil je zijn. Hoe zien anderen je en hoe krijg je de jou beoogde uitstraling.

Dit zijn de drie onderdelen die ik samen met de heer V.U. doe op dag één. Dit door middel van diverse testen en de twee voor afgemaakte huiswerkopdrachten door de heer V.U. Daarna stel ik het persoonlijk zakelijk imago advies voor de heer U.V. samen. Dit bestaat onder andere uit diverse hand-outs persoonlijk stijladvies. De business kleurenwaaier voor Zomertype, de hand-out kleur en imago Zomerman en mini kleurenkaartje zomertype passend bij zijn True colours. Het speciaal voor hem samengesteld digitaal stijlboek aangevuld met zakelijk kledingadvies.

zakelijk-imago-advies_eerste-indruk-werkt_zakelijke-kleding

Dag twee; winkelen voor de juiste zakelijke kleding in Amstelveen voor de eerste indruk die werkt voor de heer V.U.

We  bespreken samen het persoonlijk zakelijk imago advies voor de heer V.U. onder het genot van kopje koffie. De gewenste kledingstijl is business casual, rekening houdend met zijn budget, persoonlijke stijl en leeftijd. Dan naar de herenmodezaak Amstelveen stadshart. Waar we ondanks het feit dat er slechts één verkoopster is, die ons erg weinig aandacht geeft, uitstekend slagen. Dit omdat de heer V.U. mij heeft als zijn persoonlijke imago styliste en personal shopper. Samen gaan we op zoek naar de juiste zakelijke kleding. Ik selecteer de gewenste kleding voor uit het ruime aanbod en de heer V.U. kiest uiteindelijk zelf welke kleding hij koopt. Wij verlaten het winkelpand met twee jasjes, vier broeken en een overhemd.

Geslaagd zakelijk imago advies en de juiste kleding voor de nieuwe uitdaging en de bijbehorende sollicitatiegesprekken

Nog even na praten onder genot van kopje koffie en een broodje met de heer V.U. Hij is erg blij met zijn nieuwe aankopen en heeft ook zijn kledingkast al opgeruimd. Hij is klaar voor zijn nieuwe uitdagingen. Een goede indruk maken tijdens zijn persoonlijke presentatie bij Bic5 als afsluiting van het traject, met als doel het vinden en behouden van leuke passende baan.

Voor informatie, aanvragen offerte en reserveren bel 06-20417381 of vul het contactformulier in

Steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers een zakelijke imagoadvies aan met als resultaat meer zelfvertrouwen en dat leidt weer tot betere prestaties op de werkvloer. Ook bij re-intregatie of bij zoeken van nieuwe uitdaging biedt een zakelijk imago advies al snel het gewenste resultaat namelijk het vinden van een nieuwe baan. Wil je een offerte aanvragen voor zakelijk imagoadvies voor jezelf of voor één van je medewerkers of je klanten, bel dan 06-20417381 en vraag naar Shirley. Dan kijken wij samen wat About Image voor je kan betekenen.

Volg About Image en Shirley Tdlohreg  op:

blog-volgen-imago-styliste-about-image