Loading...
Zakelijke Workshops2018-11-09T11:23:23+00:00

Zakelijk workshops zijn altijd maatwerk en afgestemd op je specifieke wensen en het bedrijf.

Elk mens is uniek, elk bedrijf is uniek en elke zakelijke workshop door About Image is uniek! Zakelijke workshops van About Image voor bedrijven en groepen kunnen goed met elkaar gecombineerd worden. Zij zijn ook in te passen als interactief onderdeel op je bedrijfspresentatie, bedrijfsevenement of bij partnerprogramma’s. About Image stelt graag in overleg met je een zakelijke workshop op maat samen. Dit afgestemd op je specifieke wensen van je bedrijf, afdeling of organisatie. About Image, Shirley Tdlohreg heeft meer dan driehonderd workshops gegeven aan bedrijven, zakelijke groepen en particulieren groepen sinds 2006.

Ieder mens is uniek, ieder bedrijf is uniek; goedgeklede en verzorgde werknemers zijn het visitekaartje van elk bedrijf.

  1. Onderscheid je van je concurrenten voor meer succes.
  2. Versterk je bedrijfsimago door je personeel zich te laten onderscheiden van de “grijze muizen”
  3. Ieder bedrijf is uniek en ieder mens is uniek.
  4. Door je personeel hiervan bewust te maken komen zij sterker en gemotiveerder en bekwamer over bij de klant.

Goedgeklede en verzorgde werknemers stralen dus ook meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Dit geeft een goede eerste indruk over de kwaliteit en professionaliteit van je bedrijf of organisatie. En draagt zeker ook bij aan een succesvol bedrijfsimago. Investeer dus in jezelf, jouw personeel of collega’s en doe 1 of meerdere van de zakelijke workshops bij About Image omdat het werkt!

Zakelijke workshops door About Image Amstelveen: ieder mens is uniek, ieder bedrijf is uniek

Zakelijke workshops voor zakelijke groepen en bedrijven en het aanbod door About Image:

Bel vandaag nog 06-20417381 voor informatie of vraag offerte aan voor een van de zakelijke workshop van About Image omdat het werkt!

Wil je informatie over wat About Image voor je kan betekenen? Wil je een offerte voor de workshop “True colours” business kleuradvies of een van de andere zakelijk workshops door About Image omdat het werkt! Bel 06-20417381 of vul dan het contactformulier in? Of stuur je mail naar shirley@aboutimage.nl met je telefoonnummer als je ook teruggebeld wilt worden.