Loading...
Zakelijke Workshops2018-07-11T12:48:46+00:00

Zakelijk workshops zijn maatwerk en afgestemd op uw specifieke wensen en het bedrijf

Zakelijke workshops van About Image voor bedrijven en groepen kunnen goed met elkaar gecombineerd worden. Zij zijn ook in te passen als interactief onderdeel op uw bedrijfspresentatie, bedrijfsevenement of bij partnerprogramma’s. Elk mens is uniek, elk bedrijf is uniek en elke zakelijke workshop door About Image is uniek! About Image stelt graag in overleg met u een zakelijke workshop op maat samen. Dit afgestemd op uw specifieke wensen van uw bedrijf, afdeling of organisatie.

 

Zakelijke workshops

Zakelijke workshops voor zakelijke groepen en bedrijven en het aanbod door About Image:

 

Zakelijke workshops van About Image: het tarief en de locatie

Zakelijke workshops op het gebied van uiterlijke presentatie door kleur, stijl, kleding en imago worden op maat samengesteld. Dit uiteraard in overleg met en naar wens van de opdrachtgever. De kosten zijn mede afhankelijk van aantal deelnemers, locatie en duur. De zakelijke workshops kunnen op goed bereikbare centraal gelegen locaties worden gegeven of incompany. De locaties zijn  in onder andere Almere, Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Schiphol, Utrecht, Leiden en Rotterdam.

Goedgeklede en verzorgde werknemers zijn dus het visitekaartje van elk bedrijf

Goedgeklede en verzorgde werknemers stralen dus meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Dit geeft een goede eerste indruk over de kwaliteit en professionaliteit van uw bedrijf of organisatie.  En draagt zeker ook bij aan een  succesvolle bedrijfsimago. Investeer dus in uzelf, uw personeel of collega’s en doe één of meerdere van de zakelijke workshops bij About Image.

Wilt u informatie over wat About Image dus voor u kan betekenen? Wilt u een offerte op maat samengesteld voor de workshop “True colours” business kleuradvies? Of een van de andere zakelijk workshops door About Image? Bel 06-20417381 of vul dan het contactformulier in? Of stuur uw mail naar shirley@aboutimage.nl met uw telefoonnummer als u  teruggebeld ook wilt worden.