Zakelijk workshops zijn altijd maatwerk en afgestemd op je specifieke wensen en het bedrijf.

Elk mens is uniek, elk bedrijf is uniek dus elke zakelijke workshop door About Image is uniek! De zakelijke workshops van About Image voor bedrijven en groepen kunnen goed met elkaar gecombineerd worden. Zij zijn ook in te passen als interactief onderdeel op je bedrijfspresentatie, bedrijfsevenement of bij partnerprogramma’s. About Image stelt graag in overleg met je een zakelijke workshop op maat samen. Dit afgestemd op de specifieke wensen van je bedrijf, afdeling of organisatie. About Image, Shirley Tdlohreg heeft meer dan driehonderd workshops gegeven aan bedrijven, zakelijke groepen en particulieren groepen sinds 2006.

Shirley-Tdlohreg-zakelijke-workshops-groepen-bedrijven-About-Image-Amstelveen-Utrecht-Schiphol-Leiden-Amsterdam-Randstad

Ieder mens is uniek, ieder bedrijf is uniek; goedgeklede en verzorgde werknemers zijn het visitekaartje van elk bedrijf.

  1. Onderscheid je van je concurrenten voor meer succes.
  2. Versterk je bedrijfsimago door je personeel zich te laten onderscheiden van de “grijze muizen”
  3. Ieder bedrijf is uniek en ieder mens is uniek.
  4. Door je personeel hiervan bewust te maken komen zij sterker en gemotiveerder en bekwamer over bij de klant.

Goedgeklede en verzorgde werknemers stralen dus ook meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Dit geeft ook een goede eerste indruk over de kwaliteit en professionaliteit van je bedrijf of organisatie. En draagt zeker ook bij aan een succesvol bedrijfsimago. Investeer dus in jezelf, jouw personeel of collega’s en doe 1 of meerdere van de zakelijke workshops bij About Image omdat het werkt!

Voor informatie, aanvragen offerte en reserveren bel 06-20417381 of klik op een van de knopen onder aan deze pagina

zakelijke-workshops-about-image-Amstelveen-Amsterdam-bedrijven-zakelijke-groepen-zakelijk-kleuradvies-spiegeltraining

Zakelijke workshops voor groepen en bedrijven en het aanbod door About Image:

Wil je informatie over wat About Image voor je kan betekenen? Wil je een offerte voor de workshop zakelijk stijladvies en kledingadvies, zakelijk de spiegeltraining of een van de andere zakelijke workshops door About Image omdat het werkt! De zakelijke workshops kunnen worden gegeven op diverse workshoplocaties in onder andere Amsterdam, Amstelveen, Almere, Utrecht, Den Haag, Rotterdam of incompany.

Wil je meer informatie over diensten en adviezen About Image, reservering maken of  telefonisch contact? Klik dan op één van de onderstaande knopen